1/18 A kérdező kommentje:
A barátom látott rólam egy régebbi képet, és azt mondta, akkor szebb voltam. Azt is meg tudom mutatni, de csak magánban, nem merem kitenni.
2014. márc. 7. 13:22
2/18 anonim válasza:
Miért, azon jobban látszol, hogy nem mered kitenni?
Ez a kép elég előnyös, de kétlem, hogy "natúr börtönfotón" is ilyen jól festenél!
natúr börtönfotó = szemből, oldalról, hátulról egészalakos fotó effektek, módosítás nélkül, lehetőleg bikiniben!
3/18 anonim válasza:
Attól függ mibe akarod magad beletenni, mekkora az űrtartalma?
4/18 anonim válasza:
Eléggé dundi, nekem ez már sok, nagyon vastag a karod, hájas, óriási feneked lehet, bár annyira nem látszik ezen a képen, a vállad is zsíros. Én sose értem hogy jut idáig valaki, rendszeres sporttal, edzéssel, tornával, megfelelő diétával bombanő lehetnél pár hónap alatt.
5/18 anonim válasza:
kis töltöttgalamb, de amennyi az arcodból látszik az összhatás jó ... mutasd a régi képet
6/18 anonim válasza:
Akinek van szeme, az látja, hogy nem vagy vékony. Ez már nálam is erősen dundi kategória.
7/18 anonim válasza:
Duci vagy, de arányosan. Van melled, feneked, és még nem az a mindjárt szétfolyik kategória. A ruha nagyon szép, elönyös.
Nöi szemmel rendben vagy, csini :)
8/18 anonim válasza:
Nem tudom milyen voltál régen, de most nagyon szép vagy! Így néz ki egy igazi nőies NŐ!
9/18 anonim válasza:
Elhízott. A csöcskidobós póz és a fekete ruha (optika csalás, ugye) ellenére látszik, mekkora hájhurka veszi körbe a hasadat. A karod, mint a konyhásnéniké, a lábaid biztos nem véletlenül nem mered megmutatni.
10/18 anonim válasza:
nagyon csinos vagy! ;) ne hallgass a sok birkára akiknek nem tetszel-.- 17/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!