Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit gondoltok az alakomról? A...

Mit gondoltok az alakomról? A pasim próbál lebeszélni a fogyásról (kép) 20/L

Figyelt kérdés

Az utóbbi időben felszedtem kb. 5 kilót.

[link]

Nem vészes a helyzet, de eléggé teltnek látom magam, mit gondoltok?

A pasim szerint jól nézek ki, és nem kell aggódnom az alakom miatt.

Azért félek, mert nagyon hízékony vagyok, két éve ekkora voltam, ennyire nem szeretnék megint meghízni:

[link]

2014. márc. 6. 14:27
1 2
 1/13 piriiiiii ***** válasza:

Szerintem két éve is csinos voltál. :)

Ha a barátodnak nincs kifogása a mostani alakod ellen sem, én sem hiszem, hogy aggódnod kellene.

2014. márc. 6. 14:43
 2/13 anonim ***** válasza:
62%

Nem létezik hízékony alkat.

Csak olyan, aki nem tudja, hogy miből mennyit szabadna ennie, és aztán sipítozik, hogy "már megint a semmitől híztam". Ha csak nem vagy beteg, ez nem létezik.

Nem vagy kövér, de sportolhatnál, mert ahhoz képest, hogy milyen fiatal vagy, elég lötyi a tested.

2014. márc. 6. 14:44
 3/13 pinkpancser ***** válasza:
Igazat adok a pasidnak :)
2014. márc. 6. 14:53
 4/13 anonim ***** válasza:

Én fogyóznék, de csak azért, mert tudom, hogy voltam vékonyabb is és úgy jobban tetszettem magamnak. Ha valami oknál fogva (sport sérülés, betegség) hízok pár kilót, akkor utána mindig megszabadulok tőle, hiába vagyok úgyis csinos, és még bőven normál súlyú.

Tehát csini vagy most is, elég odafigyelned magadra, hogy ne hízz többet. Meg sportolj és akkor bűntudat nélkül ehetsz, szinten tarthatod magadat. :)

(Legalábbis nekem sokszor bűntudatom van evésnél, ha aznap épp kimaradt a tervezett futás, torna. :) Szóval sportolok, mert amúgy imádom a gyomromat.)

2014. márc. 6. 15:23
 5/13 anonim ***** válasza:
A tükrön túl is van élet. A fontos, hogy rendszeresen sportolt, egyél napi 5-6x, igyál min. 3 liter vizet és pihenj is. Az alak egy dolog, az egészség meg egy másik. Semmi baj a testeddel, mozogni viszont nem csak fogyás miatt érdemes!
2014. márc. 6. 15:45
 6/13 anonim ***** válasza:
39%
Teljes mértékben egyetértek a pasiddal! Egy grammot sem kell fogynod! Nemhogy örülnél neki, hogy így tart szépnek!
2014. márc. 6. 16:24
 7/13 anonim ***** válasza:
61%

Ki a büdös francot érdekel, hogy mit gondol a "pasid"(akit nyilván nem lehet komolyan venni, ha csak a "pasid"), és pár névtelen gyakorizó, amikor nem tetszel magadnak?

Komolyan baromi szánalmas ez a hozzáállás, aztán majd ha ejtitek egymást ott fogsz bőgni a tükör előtt, hogy tönkretetted magad és nem találsz pasit, és sosem fogod magad túltenni magad az érzésen.

Tessék megfelelni MAGUNKNAK, nem a névtelen gyökereknek itt, akik még életükben nem láttak nőt, vagy nem képesek megszerezni egy karcsú lányt.

Ha neked így tetszik, jó. De úgy látom nem.

2014. márc. 6. 17:04
 8/13 anonim ***** válasza:

A pasik nem mindig azt mondják amit gondolnak, inkább amit hallani szeretnél.

Kissé telt vagy, ha neked ez nem tetszik akkor fogyjál, meg izmosodj is kicsit mert így elég semmilyen az alakod. Rendszeres testmozgás és egészséges életmód mellett nem hízol el.

2014. márc. 6. 17:48
 9/13 anonim ***** válasza:
6%
A pasid soha az életben nem fogja bevallani azt, amit valójában gondol, amikor megkérdezed, hogy mi a véleménye a pluszkilóidról. Nem akarja lerombolni az önbizalmadat, nem akarja hogy bedurcizz és megvond tőle a szexet, ezért még akkor is dicsérgetni fog, ha már strandlabda formád lesz. De a dolog logikai buktatója: ha a mostani telt alakod tetszene neki, akkor hogy-hogy nem egy telt lánnyal jött össze..? Miért azt a csinos, karcsú nőt szemelte ki, aki te voltál? Szeret téged, ezért hazudik, de ha lefogyod a hájacskákat és karcsú, feszes tested lesz, akkor majd meglátod mennyire máshogy fog rádnézni, mikor ott állsz előtte meztelenül..
2014. márc. 6. 22:01
 10/13 anonim ***** válasza:
9%

Oszinten?

szerinem egy malac vagy

De ne csuggedj, ha a pasidnak jo.....

Ebbol meg extra bombano alakot lehetne kihozni nyarra, ha rendesen ennel es sportolnal.

Anyukamnak olyan a karja mint a tied. Ha integetsz akkor lotyog a trinyodnal a bor, ugye?

2014. márc. 7. 00:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!