Erről az alkatról mit gondoltok? Sok?
Figyelt kérdés
nem az enyém (google-ról szedtem le) de mivel hasonló az én testem is ezért kíváncsi vagyok a véleményekre.. mert folyton ledagadtoznak az utcán ezért én le sem merek vetkőzni fürdőruhára..sőt nyáron lengébb ruhákat sem merek felvenni..pl rövidnadrág,top stb.. mindig beöltözök nyáron is pedig melegem van..
2014. febr. 2. 16:02
1/14 anonim válasza:
fa.szt jó ez aki mást mond hüly.e... dagadt??? LOL?
2/14 anonim válasza:
Ez egy fitness csaj. Ő izmos! Nem pedig hájas, nem ugyanaz...
3/14 anonim válasza:
Ha te husis vagy, azzal semmi gond nincs.
Viszont amit te linkeltél,ez nem husis,hanem fitnessz alak, amiért keményen megdolgozott.
Egyébként egyikkel sincs baj. :)
5/14 A kérdező kommentje:
félig izmos vagyok félig husis és kb ez a forma..de farmerban nem látszanak az izomtónusok és simán ledagattoznak sokan...és elég rosszul tud esni főleg,hogy teszek érte,hogy feszes legyek
2014. febr. 2. 16:06
6/14 anonim válasza:
Mivel, magamból kiindulva, ezek az "ilyen vagyok, ehhez hasonlítok képek" nagyon nehezen prezentálják a valóságot, lehet, hogy duci vagy, de ha jól érzed magadat a bőrödben, akkor sz#rj le mindenkit, aki szekál, akinek meg tetszel, annak ígyis-úgyis tetszeni fogsz! 24F
7/14 anonim válasza:
Szóval belinkeltél egy olyat ami hasonlít rás de teljesen más? Ügyi.
8/14 anonim válasza:
hát ja ezeket birom ilyen vagyok csak mégse:D nem hinném h életvitel szerűen foglalkozol a fitnessel...
9/14 A kérdező kommentje:
nem..viszont sportolok.. de fél órás keresgélés után nem találtam olyan képet ami ennél jobban megközelítené a jelenlegi állapotomat
2014. febr. 2. 16:20
10/14 anonim válasza:
Nem kövér,épp ellenkezőleg,izmos.Nekem mondjuk túlságosan is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!