Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Erről az alkatról mit gondolto...

Erről az alkatról mit gondoltok? Sok?

Figyelt kérdés

nem az enyém (google-ról szedtem le) de mivel hasonló az én testem is ezért kíváncsi vagyok a véleményekre.. mert folyton ledagadtoznak az utcán ezért én le sem merek vetkőzni fürdőruhára..sőt nyáron lengébb ruhákat sem merek felvenni..pl rövidnadrág,top stb.. mindig beöltözök nyáron is pedig melegem van..

[link]

2014. febr. 2. 16:02
1 2
 1/14 anonim válasza:
100%
fa.szt jó ez aki mást mond hüly.e... dagadt??? LOL?
2014. febr. 2. 16:03
 2/14 anonim ***** válasza:
74%
Ez egy fitness csaj. Ő izmos! Nem pedig hájas, nem ugyanaz...
2014. febr. 2. 16:04
 3/14 anonim válasza:
100%

Ha te husis vagy, azzal semmi gond nincs.

Viszont amit te linkeltél,ez nem husis,hanem fitnessz alak, amiért keményen megdolgozott.

Egyébként egyikkel sincs baj. :)

2014. febr. 2. 16:04
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
Túl izmos.
2014. febr. 2. 16:05
 5/14 A kérdező kommentje:
félig izmos vagyok félig husis és kb ez a forma..de farmerban nem látszanak az izomtónusok és simán ledagattoznak sokan...és elég rosszul tud esni főleg,hogy teszek érte,hogy feszes legyek
2014. febr. 2. 16:06
 6/14 anonim ***** válasza:
Mivel, magamból kiindulva, ezek az "ilyen vagyok, ehhez hasonlítok képek" nagyon nehezen prezentálják a valóságot, lehet, hogy duci vagy, de ha jól érzed magadat a bőrödben, akkor sz#rj le mindenkit, aki szekál, akinek meg tetszel, annak ígyis-úgyis tetszeni fogsz! 24F
2014. febr. 2. 16:09
 7/14 anonim ***** válasza:
Szóval belinkeltél egy olyat ami hasonlít rás de teljesen más? Ügyi.
2014. febr. 2. 16:10
 8/14 anonim ***** válasza:
hát ja ezeket birom ilyen vagyok csak mégse:D nem hinném h életvitel szerűen foglalkozol a fitnessel...
2014. febr. 2. 16:19
 9/14 A kérdező kommentje:
nem..viszont sportolok.. de fél órás keresgélés után nem találtam olyan képet ami ennél jobban megközelítené a jelenlegi állapotomat
2014. febr. 2. 16:20
 10/14 anonim ***** válasza:
Nem kövér,épp ellenkezőleg,izmos.Nekem mondjuk túlságosan is.
2014. febr. 2. 16:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!