Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Erről az alkatról mit gondolto...

Erről az alkatról mit gondoltok? Sok?

Figyelt kérdés

nem az enyém (google-ról szedtem le) de mivel hasonló az én testem is ezért kíváncsi vagyok a véleményekre.. mert folyton ledagadtoznak az utcán ezért én le sem merek vetkőzni fürdőruhára..sőt nyáron lengébb ruhákat sem merek felvenni..pl rövidnadrág,top stb.. mindig beöltözök nyáron is pedig melegem van..

[link]

2014. febr. 2. 16:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez még pont jó.Kövérnek nem kövér,izmosságban meg még belefér.Úgyhogy ne aggódj,más véleményével ne foglalkozz.
2014. febr. 2. 16:53
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nem sok.

Legyen husi,vagy izom...mondhatjuk bárminek most,szerintem egyikkel sem rossz.Főleg nem izommal:)

és elég nagy p*raszt aki leszólja mások külsejét...

mert talán ők különbek...

Ne foglalkozz a rossz véleményekkel,szerintem formás lehetsz és ez a lényeg:)

Örülj,hogy nem egy oszlop vagy vagy egy pálcika:o

Az a jó ha lehet mit fogni.

2014. febr. 2. 17:48
 13/14 anonim ***** válasza:
Félig izmos, félig husis? Az nálam nem jön be, de leszólni a másikat nem kell, van akinek tetszik, így hát szerintem nyugodtan vehetsz fel bármit! Úgy öltözz, ahogy kényelmes! És tényleg van olyan, akinek tetszik, ne csak pár ember véleményére hallgass! De szerintem senki se mondja rá, hogy undorító, és takargasd magad, mert nem mondható csúnyának!
2014. febr. 3. 10:55
 14/14 A kérdező kommentje:
valahogy nem megy ez a figyelmen kívül hagyás mert azért csak hallom és nem tolhatom le minden beszóló embernek a nadrágom,hogy nézd ez nem csak vastag hanem izmos is..
2014. febr. 3. 16:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!