Ha egy Avon tanácsadónő beszervez egy új tanácsadónőt, kap valami jutalmat?
Tanácsadónő szeretnék lenni. Ha neten regisztrálok, akkor a hozzám legközelebb lévő lesz a koordinátorom, ugye? De ha szólok a mostani tanácsadónőmnek, hogy szeretnék csatlakozni, akkor ő is be tud szervezni, és így ő is jól jár, nem? :D
És azt szeretném kérdezni, hogy ez pontosan hogy működik? A rendeléseket neten teszem fel, és postán kapom meg a termékeket, vagy futár hozza? És hogy kell fizetni? Egy katalógust kapok, vagy igényelhetek bármennyit?
Legjobb barátnőm foglalkozott Avonnal, én ezeket vettem észre:
van egy épület (iroda) ami a tulajdonképpeni miniszékhely. Ide érkezik a megrendelt áru, amiért a tanácsadónők elmennek. Katalógust szerintem kapnak mindig, de biztos lehet többet is igényelni, de azért már fizetni kell.
Egyébként ha valaki beszervez téged, akkor az általad eladott áruk után o is kap, tehát jól jár aki beszervez.
így van, a területileg illetékes legközelebbi koordináotr fogja felvenni veled a kapcsolatot!
Ha a barátnőd avon tanácsadónő ő is tud szólni a koordinátorának és ki tud nevezni téged! Ez a tanácsadónődnek semmi plusszal nem jár, ez egy jó gesztus, egy ajánlás a részéről, amit ha kedves a koordinátora honorál valamivel, én ajándékkal szoktam! :-)
Rendelés interneten keresztül, szállítás vagy házhoz, vagy bármely postahivatalba kérhető! Fizetés csekken vagy átutalással 14 napon belül, vagy postai utánvéttel lehetséges!
Katalógust bármennyit vásárolhatsz az avontól kedvezményes áron, minnél többet veszel annál olcsóbban kapod és annál több rendelésre lesz esélyed, hisz ahány katalógus annyi vevő! És a mi katalógusunk éjjel nappal nyitva van, ha mi alszunk ő akkor is dolgozik! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!