Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jó ötletek, hogyan népszerűsít...

Jó ötletek, hogyan népszerűsítsem magamat, mint AVON tanácsadónő?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el, de nem igazán megy a dolog. Tippeket keresek, hogyan népszerűsítsem magamat, úgy, hogy ne tűnjek tolakodónak.

Ha valaki esetleg tudna segíteni abban, hogyan vegyem rá az embereket, hogy TŐLEM rendeljenek, és ne mástól, azt is nagyon megköszönném. :) A munkahelyemen rengetegen vannak akiket érdekelne a dolog, de a legtöbben mástól rendelnek. Ezt az avon dolgot csak kiegészítésnek akarnám..

Illetve olyan kérdésem lenne még, hogy ha esetleg távolabbi pontról rendelnek tőlem, ahová én magam nem tudom elvinni a termékeket, azt postán hogyan, miben, mennyiért, milyen feltétellel tudom elküldeni? Nem igazán tudom ez a csomagküldő dolog hogyan működik.

A válaszokat előre is köszönöm, azoknak, akik tudnak is segíteni. Akik csak a helyet foglalnák itt, megkérném, hogy másik kérdés alatt tevékenykedjenek. :) Köszönöm!

2013. aug. 9. 17:21
 1/1 anonim ***** válasza:

szerintem csinálj magadnak lájkolós facebook oldalt :) külön erre

ez nem tolakodás mert csak az követi, akit érdekel, viszont feltehetsz jópofa dolgokat, amivel felkelted az érdeklődést :)

2013. aug. 9. 23:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!