Kicsit csúnya, görbe az orrom. így sosem lesz pasim? Nem lehet ezen változtatni, régen nem volt ilyen. Https://www.facebook.com/dora. Mihaly.9 csúnya vagyok?
A linked nem jó..
Egyébként meg.
Barbra Streisand hatalmas görbe orra van, mégis gyönyörű nő. A férfiak imádják.
A link nem jó, válaszba linkeld be.
Hogy értve görbe? Van rajta egy kis púp, vagy mint az orrsövényferdülés?
Az én orromon van púp, de még iszonyat nagy is, mégis tetszek a fiúknak, helyeseknek és kevésbé helyeseknek is. Nem hinném, hogy emiatt nincs pasid. Hozd előtérbe azokat a részeket magadon, amik előnyösek. Illetve magamon azt vettem észre, hogy én elsősorban a kisugárzásommal, személyiségemmel nyerem meg a pasik figyelmét. Nem azt mondom, hogy tolonganak, de mindig kapok visszajelzéseket, pedig nem tartom magam szépségnek, főleg az orrom miatt.
Figyelj, nem vagy tökéletes, de különben aranyos arcod van :)
Az orrod egyáltalán nem olyan, hogy ne állnának szóba veled miatta. Aki emiatt nem akar, azzal nem is érdemes foglalkozni.
nem am hiszel nekik!! mind hizeleg mer dugni akarna!!
amugy telleg szep az orrod ippeg mint a bazilika kilincse!! gondolom a zsebkendod meretaranyos..............egy lepedo!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!