Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Nagyon nagy és görbe az...

Nagyon nagy és görbe az orrom? :/ 12/L

Figyelt kérdés

nagyon görbe és úgy néz ki mint egy krumpli.. vagy csak én látom ilyennek? ui.: ne nézzétek, igen tudom hogy mitesszeres..

[link]

[link]

[link]

2012. nov. 27. 00:48
 1/9 anonim ***** válasza:
Szerintem jó orrod van. én jobban örülnék neki, mint a sajátomnak. és mindenki orra miteszeres.:D
2012. nov. 27. 01:36
 2/9 anonim ***** válasza:
Ez egy teljesen normál orr... nem nagy és nem is görbe.
2012. nov. 27. 01:50
 3/9 anonim ***** válasza:
Ilyen közelről fényképezve az ég világon mindenkinek hatalmas az orra. Egy orrot önmagában amúgy sem lehet értékelni. Én csak egy orrot látok, ami olyan mint egy orr, de ilyen korban mindenki elégedetlen a testével, majd elmúlik, nem hinném, hogy vállalhatatlanul nézel ki.
2012. nov. 27. 10:34
 4/9 anonim ***** válasza:
láttál te már görbe, krumpliorrot? nem hiszem, mert a tied egyik sem.
2012. nov. 27. 11:36
 5/9 anonim ***** válasza:
ez egy normális orr. ne aggódj enyém ennél jóval nagyobb és tupacsabb, a barátomat mégsem érdekli :)
2012. nov. 27. 12:48
 6/9 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat, nagyon jól estek! :) de élőben sokkal nagyobb :/ na mind1 köszönöm a válaszokat!! :)))
2012. nov. 27. 16:57
 7/9 anonim ***** válasza:
0%
Hát nem valami szép, de elmegy.
2012. dec. 29. 08:17
 8/9 anonim válasza:
milyen sárgák a szemeid:OO
2013. ápr. 19. 19:48
 9/9 anonim válasza:
79%
Akkora orrod van, hogy be se töltötte a képet a net. Szerintem vágass belőle egy kicsit, tudom drága, de tudom ajánlani a sarki hentest, nekem is ő csinálta, azóta be tudok szagolni a sarkokba.
2013. szept. 17. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!