Kétségbe vagyok esve. Nagyon csúnya görbe hátam van mit tegyek?
A hirtelen növésből adódó problémák általában minden gond nélkül orvosolhatóak. Mi az isten az, hogy öngyilkos akarsz lenni, de az ortopédiára nem mész el, mert nem érsz rá???
Ha sosem veszik fel a telefont, akkor nem fogsz elmenni, csak vársz a csodára? Lehet, hogy nem is jó számot hívsz, mert azt már rég kikapcsolták
Hááá b+. Erre nehéz mit mondani. Menj el a körzeti orvosodhoz, add elő a problémád ő majd tudja, hogy hova kell menj.
Keress egy gyógytornászt, ő fog tudni segíteni olyan gyakorlatokban, amik valóban használnak és nem ártanak.
A rossz tartás pedig javítható, főleg ha nincs is gerincferdülésed vagy egyéb problémád. Nyugi!
Remélem azóta megoldódott a problémád.
Mellesleg: komolyan azért akarsz öngyilkos lenni mert görbe a hátad és az csúnya? Másoknak hiányzik a karjuk/lábuk, vagy akármi, és sem vetnek véget az életüknek. Ne legyél már ekkora barom, kérlek.
7.az ortopédiáról konkrétan elküldtek,mert hogy ha nincsen fájdalmam akkor mi a francnak jöttem.
végűl csontkovácshoz jártam, 10 kezelés után már egész elfgadhatóan nézek ki.
Ja és nem csak az miatt akartam volna öngyilos lenni, de ez hoszsú sztori és nem ide vág
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!