Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi ez a nagy onbizalomhiany most?

Mi ez a nagy onbizalomhiany most?

Figyelt kérdés
Nem nagykepusegbol de sose tartottam magam annyira rondanak, voltak fiuk akiknek tetszettem es sokan mondtak, hogy szep vagyok sot modellugynoksegek es fotosok is megkerestek. Emellett viszont a ronda jelzot is sokazor megkaptam . Aztan ez ugy elmult meg volt onbizalmam.. Mostanaban viszont hanyok magamtol. Az alakom az jo, a hajam novesztem de azzal sincs ugy bajom a borom szep a szemem is, de ahogy igy ranezek az arcomra osszesegeben undorito. Minden nap eldontom, hogy ma ugy kisminkelem magam meg megcsinalom a hajam, hogy szep legyek, de aztan mindig ugyanaz a latvany fogad. Mar alig birok igy utcara lepni valahol belul meg tudom, hogy nem vagyok annyira veszes de aztan tukorbe nezek es megint ugyan az, hogy fujj es haza akarok menni, hogy ne is lassanak. Az osztalyba sokan mondanak olyanokat, hogy szep vagyok meg en vagyok a peldakepuk stb de aztan multkor a baratnom lecsunyazott viccbol es az ilyenek meg ha vicc is volt megint elrontjak a kedvem. Ha tetszek egy fiunak nem birom elhinni, hogy tetszek neki. Oltozni is divatosan oltozok de az arcomon ez se segit. Miert van ez? Mit tegyek? 15L
2014. febr. 26. 18:08
 1/1 anonim ***** válasza:

Testképzavar.

Ha ennyire vészes akkor pszichomókus se ártana..

2014. márc. 1. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!