Mennyire fájna ha a barátnőm szúrnna nekem köldök pc-t csaupán jéggel érzéstelenítve?
szerintem eléggé fog fájni...
meghát hiába ,,sterilizáljátok'' ti magatoknak a tűt, stb. arra még kerülhet vmi fertőző cucc
meg kitudja mi fog történni: átszúrtokvmi eret vagy nem si tudom
sztem szánd rá a pénz, vagy kérj azt karácsonyra
oké,akkor amit az első írt a fele megoldva.Na de ne tudd meg milyen veszélyes lehet...
Én biztos nem bíznám egy barátnőmre se,akkor sem ha többször is csinált már ilyet.
Inkább összegyűjteném rá a pénzt!Amúgy volt osztálytársam 5000Ft-t csináltatta,pc-vel együtt,szóval szerintem nézz szét máshol is.Lehet,hogy máshol olcsóbb!
15/L
én szakembernél csináltattam, és hát gondolj bele, az azért csak profi, vagy száz köldököt átszúrt már, véletlenül se megy mellé. ha esetleg elfertőződne, vagy valami, beperelhetnéd. A barátnőddel viszont mit csinálnál..?
szerintem gyűjtsd a pénzt. a pirszingesnél is fáj, pedig az egy pillanat tényleg.
a szájat nem tudom, de a fül azért tényleg más... én is szúrtam fület, hát nem nagy szám. a köldöknél meg nagyon vastag a bőr... ha elrontja, akkor ott a heg...
írj, hogy döntöttél
18.L
Szerintem se próbáljátok meg!
Köldökbe sokkal veszélyesebb, mint szájba/fülbe/szemöldökbe/nyelvbe...=S
(a fájdalmat nem tudom, nekem nincs pc-m...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!