Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért néznek le? Talán baj,...

Miért néznek le? Talán baj, hogy ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Még sosem voltam úgy igazán buliban, nem voltam részeg sosem, inni sem iszom semmiféle alkoholt, nem cigiztem, és ki sem próbáltam, nincs minden héten új barátom, nem fekszem össze bárkivel... és nem is vagyok bányarém.

Gimiben ezekért kiközösítettek.. talán baj, hogy próbálok normálisan élni?

2009. dec. 10. 17:23
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Nem, nem baj, nem lehet, hogy túl visszahúzódó vagy és emiatt közösítettek ki, mert ilyen vagy? Én sem iszom, csak néha ha elmegyek bulizni, nem cigizem, de nagyon ritkán előfordul, ha úgy adódik, és nekem sincs hetente új barátom, de nem vagyok kiközösítve. Pedig én is ilyen, bulizós, pasizós, k*rvás társaságban vagyok sajnos :S :Ö
2009. dec. 10. 17:31
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Hany eves vagy? Amugy en is detto ilyen vagyok, jo tudni, hogy nem vagyok egyedul. :)

Ne foglalkozz a tobbiekkel, inkabb a hozzad hasonloakat probald keresni, bar egyre kevesebben vagyunk.

19/l

2009. dec. 10. 17:33
 3/10 A kérdező kommentje:
19/L
2009. dec. 10. 17:35
 4/10 A kérdező kommentje:

Az bánt, hogy nem ha nem tudnak belémkötni azzal pl hogy miylen k*rva vagyok, akkor a kinézetemmel törődnek... pl jaj de kicsi a melled... stb. :S

Nem tudom, miért iylenek az emberek, fogadjanak el úgy ahogy vagyok, én se szólok meg senkit.

De a mellem meg fogom műttetni...

2009. dec. 10. 17:37
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

nehogy!

szerintem a baráti társaságod ilyen nem toleráns.. mond meg, hogy nem változol ilyen vagy ha nemtetszik akkor fogják be vagy leütöd őket :D

2009. dec. 10. 17:48
 6/10 anonim ***** válasza:
Irigyek Rád:)Nyugi,ne változz senki kedvéért hogy elfogadjanak:)
2009. dec. 10. 17:49
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem akarok változni, magam szeretném elfogadni... amihez egy mellplasztika kell... :S
2009. dec. 10. 17:57
 8/10 anonim ***** válasza:

ez mind nembaj, leszám,ítva azt h közösségkerülő vagy. és sztem ezaz amiért leginkább nemszeretnek téged, és nemazért mert nem fekszel össze mindenkivel, vagy mert nincs nagy melled. az antiszociális embereket nemigazán szeretik.

eléglenne ha néha eljárnál bulizni velük, nemkell se inni, se cigizni, se pasizni. a lényeg h ne legyél közösségkerülő, mert ez azt a hatást kelti, h te utálsz mindenkit, de főleg őket, lenézed őket, felsőbbrendűnek gondolod magad, mert a társaság kerülés, ezt a hatást kelti, és ezért utálnak. nemazért mert nemvagy pi-csa, vagymert nem cigizel.

2009. dec. 10. 18:31
 9/10 anonim ***** válasza:
Sajnálom, hogy ilyen ostobenkó k.rvák között kell töltened a mindennapjaidat. mi lenne, ha megpróbálnál sulin kívül barátokat szerezni? te jársz amúgy jó úton, nem pedig ők, ezt tartsd szem előtt.
2009. dec. 11. 09:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Ideje valami normális társaságod találni magadnak! Nem veled van a baj, sőt! Inkább azokkal, akik cikiznek téged! Nekik kéne magukba szállni. Én sem voltm mindig egy szent, de soha nem néztem le azokat, akik normálisan éltek, hanem inkább szerettem volna hozzájuk hasonlítani, és amint véget ért a tomboló tinimorom (úgy kb. 19 éves koromra), akkor sikerült is. Nekem szerencsém volt, mert épp akkor mentem fősikolára és sikerült normális csajokkal összebarátkoznom, egy albérletben laktunk, életem legszebb évei voltak.
2009. dec. 11. 10:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!