Miért néznek le? Talán baj, hogy ilyen vagyok?
Még sosem voltam úgy igazán buliban, nem voltam részeg sosem, inni sem iszom semmiféle alkoholt, nem cigiztem, és ki sem próbáltam, nincs minden héten új barátom, nem fekszem össze bárkivel... és nem is vagyok bányarém.
Gimiben ezekért kiközösítettek.. talán baj, hogy próbálok normálisan élni?
Hany eves vagy? Amugy en is detto ilyen vagyok, jo tudni, hogy nem vagyok egyedul. :)
Ne foglalkozz a tobbiekkel, inkabb a hozzad hasonloakat probald keresni, bar egyre kevesebben vagyunk.
19/l
Az bánt, hogy nem ha nem tudnak belémkötni azzal pl hogy miylen k*rva vagyok, akkor a kinézetemmel törődnek... pl jaj de kicsi a melled... stb. :S
Nem tudom, miért iylenek az emberek, fogadjanak el úgy ahogy vagyok, én se szólok meg senkit.
De a mellem meg fogom műttetni...
nehogy!
szerintem a baráti társaságod ilyen nem toleráns.. mond meg, hogy nem változol ilyen vagy ha nemtetszik akkor fogják be vagy leütöd őket :D
ez mind nembaj, leszám,ítva azt h közösségkerülő vagy. és sztem ezaz amiért leginkább nemszeretnek téged, és nemazért mert nem fekszel össze mindenkivel, vagy mert nincs nagy melled. az antiszociális embereket nemigazán szeretik.
eléglenne ha néha eljárnál bulizni velük, nemkell se inni, se cigizni, se pasizni. a lényeg h ne legyél közösségkerülő, mert ez azt a hatást kelti, h te utálsz mindenkit, de főleg őket, lenézed őket, felsőbbrendűnek gondolod magad, mert a társaság kerülés, ezt a hatást kelti, és ezért utálnak. nemazért mert nemvagy pi-csa, vagymert nem cigizel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!