Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Üdv. Van itt olyan aki rendelt...

Üdv. Van itt olyan aki rendelt már a luxoryshop.com-ról?

Figyelt kérdés
Hugo Boss parfümöt szeretnék rendelni, de gyanúsan olcsó. Itt 12 ezer ft. az ami a Douglasban 23-25 és félek, hogy valami gagyi utánzat. Vagy, ha ezt nem ismeritek, de tudtok olyat ami jó áron van és tapasztaltátok, hogy megbízható akkor arról kaphatok egy llinket? Előre is köszönöm, minden normális válaszadónak megy a "zöld pacsi"!

2014. febr. 15. 10:39
1 2 3 4
 31/32 anonim válasza:
Mi rendeltünk egy laptopot anno tőlük. Láthattuk volna előre... Parfümmel kereskedő cég olcsó elektronikai cuccokat árul... Mindegy, megrendeltük, előre utaltunk. Eltelt 2 hét semmi... Eleinte e-mailekre válaszoltak. Telefont elején felvették, utána gondolom elmentették a számunkat és ott is elérhetetlenné váltak. 1 hónap után már lemondtuk a rendelést, kértük utalják vissza a pénzt. Második hónapnál jártunk. Mivel sose volt ilyennel dolgunk, felkerestük a fogyasztó védelmet, ami mint kiderült egy látszat szervezet it nem tesz ha ilyen történik. Nagyon ideges votlunk a tehetetlenség végett. Majd bementünk a bíróságra, ott mondták hogy a rendőrségen fel kell jelenteni a céget, illetve a tulajt. (legszívesebben leírn a nevét) Mivel külföldre van bejegyezve a cég, nem volt egyszerű dolga a rendőrségnek de megtalálták a nőt és beidézték, majd a pénz 3-4 hónap elteltével vissza lett utalva.külön forum volt anno ennek a cégnek a károsultjaival. El vagyok képedve, hogy megy, virul a webshop. Üdvözlettel: Márk
2018. febr. 9. 07:26
 32/32 anonim válasza:

Minthogy ennek a webáruháznak is a tulajdonosa az Avier Enterprises Kft., miképpen az elsüllyesztett

xPlaza.hu-nak, majd az előbbinek az utódja a BlackDay.hu, így beírom ide is, és ezenkívül mindenhova a

neten, ahol az Avier Enterprises Kft. nevét megtalálom. A volt xPlaza.hu-nál vásároltam egy terméket, ami

meghibásodott 1 hónapon belül. Garanciális ügyintézésre visszaküldtem a terméket, amit három (3) hónap alatt

sikerült bevizsgálni többszöri e-mail érdeklődést követően. Ezután egy rövid e-mailban közölték, hogy a

termék árát levásárolhatom a webáruházukban (77000,-Ft.). Mivel az eltelt 3 hónap alatt pótoltam az

alkatrészt máshonnan, kértem, hogy az összeget utalják vissza. A következő két (2) hónapban vártam az

összeget, de nem érkezett meg. Érdeklődésemre, postán kaptam egy levelet az Avier Enterprises Kft.-től, hogy

a cég pénzügyi gondokkal küzd, de december 20.-áig visszautalják az összeget. Ekkor még csak október közepe

volt. A pénzt azóta sem kaptam meg. A leveleimre nem válaszolnak. A leendő vásárlóknak a szíves figyelmébe

ajánlom a történteket! Az Avier Enterprises Kft-nek pedig üzenem,hogy továbbra is várom a termék árát, amit

megígértek! Ezenfelül pedig a két postaköltséget is, mivel a törvény szerint az is visszajárna, de erről is

"megfeledkeztek"!

2018. febr. 9. 16:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!