Üdv. Van itt olyan aki rendelt már a luxoryshop.com-ról?
Sziasztok!
Én rendeltem tőlük HUGO BOSS ENERGISE parfümöt. És sajnos szerintem nem eredeti! Más az az illata is...
Am azért rendeltem innen mert a Douglasben megszűnt az értékesítése ennek a típusnak , és gondoltam hogy na majd ők beszerzik a gyártótól. Hát szerintem nem sikerült, hanem vettek valami kíni hamisítványt. Szerintetek mit kéne tennem? 2szer használtam belőle nem sokat 6 napja van nálam
Én már rendeltem többször is a luxoryshopról. Boss Bottled nevű parfümöt használok. A barátnőm pedig Chanelt. Mindig eredeti parfümöt kaptunk. Egyébként rendkívül egyszerű ellenőrizni, hogy eredeti vagy sem. Az üveg alján található egy szám, ha eredeti. Az elején én is kételkedtem abba, hogy ennyi pénzért vajon nem kamu-e, de mivel teljesen lezárt, bontatlan állapotban jött, ráadásul sorszámmal ellátva (és 8-9 óráig érezhető illattal), így teljesen eredetiek, biztosan állíthatom.
Egyébként igen, előre utalással bajos, sokszor nem érkezik meg, volt már ebből bírósági ügyem is.
Nem ajánlom senkinek. Udvariatlan az ügyfélszolgálat.
Nem adják meg a megigért kedvezményeket. Nem válaszolnak emailben. Le velük.
Bár a kérdés régi, én kétszer rendeltem a luxoryshop-ról, és ezért a tapasztalataimat megosztanám, azoknak, akik most keresnek rá a véleményekre.
Nos: mindkét alkalommal eredeti parfümöt kaptam. Bennem is volt kétely, hogy a bolti árnál jelentősen olcsóbban jutottam parfümhöz, és ezért talán nem eredeti, de megvizsgáltuk, az alján lévő szám alapján még a gyártási dátum is pontosan ellenőrizhető volt. Második rendelésnél kértem ajándék mintát, a közlemény rovatba is megírtam, hogy szeretnék kapni, és a csomagban volt egy Cartier mini teszter. A szállítással sem volt gond, ha jól emlékszem, munkaszüneti ünnepnap előtt rendeltem, de így is bőven 10 napon belül átvettem. Én a csomag átvételekor fizettem ki az árat, nem utaltam előre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!