Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Üdv. Van itt olyan aki rendelt...

Üdv. Van itt olyan aki rendelt már a luxoryshop.com-ról?

Figyelt kérdés
Hugo Boss parfümöt szeretnék rendelni, de gyanúsan olcsó. Itt 12 ezer ft. az ami a Douglasban 23-25 és félek, hogy valami gagyi utánzat. Vagy, ha ezt nem ismeritek, de tudtok olyat ami jó áron van és tapasztaltátok, hogy megbízható akkor arról kaphatok egy llinket? Előre is köszönöm, minden normális válaszadónak megy a "zöld pacsi"!

2014. febr. 15. 10:39
1 2 3 4
 21/32 anonim válasza:
Nem eredeti parfümöt kaptam. Elállási jogommal éltem. Visszaküldtem a csomagot. Ők ''Nem keresték'' így visszajött nekem a csomag, aminek a díját még nekem kellett kifizetnem. Nem ajánlom senkinek!
2015. máj. 16. 15:04
 22/32 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy nem eredeti? Én eredetit kaptam.
2015. jún. 8. 10:20
 23/32 anonim válasza:
Szia! Lehet, hogy benéztem, mert az EDP-t kaptam és nekem szerintem az EDT tetszett meg.
2015. jún. 8. 20:37
 24/32 A kérdező kommentje:
gratulálok...azt sem tudod, hogy mire van szükséged, random rendelsz vmit ami nem tetszik és már olyan súlyos vádakat mondasz, hogy nem eredeti...ez becsület sértés!
2015. jún. 28. 14:56
 25/32 anonim válasza:

Sziasztok!

Én rendeltem tőlük HUGO BOSS ENERGISE parfümöt. És sajnos szerintem nem eredeti! Más az az illata is...

Am azért rendeltem innen mert a Douglasben megszűnt az értékesítése ennek a típusnak , és gondoltam hogy na majd ők beszerzik a gyártótól. Hát szerintem nem sikerült, hanem vettek valami kíni hamisítványt. Szerintetek mit kéne tennem? 2szer használtam belőle nem sokat 6 napja van nálam

2015. szept. 6. 13:11
 26/32 anonim ***** válasza:

Én már rendeltem többször is a luxoryshopról. Boss Bottled nevű parfümöt használok. A barátnőm pedig Chanelt. Mindig eredeti parfümöt kaptunk. Egyébként rendkívül egyszerű ellenőrizni, hogy eredeti vagy sem. Az üveg alján található egy szám, ha eredeti. Az elején én is kételkedtem abba, hogy ennyi pénzért vajon nem kamu-e, de mivel teljesen lezárt, bontatlan állapotban jött, ráadásul sorszámmal ellátva (és 8-9 óráig érezhető illattal), így teljesen eredetiek, biztosan állíthatom.

Egyébként igen, előre utalással bajos, sokszor nem érkezik meg, volt már ebből bírósági ügyem is.

2016. febr. 19. 14:28
 27/32 anonim válasza:
Én is többször rendeltem már tőlük utánvéttel és nem csalódtam. Kaptam parfümmintát is, amit ígértek, a rendelt parfümökkel sem volt gond, az akciós összeget is levonták. Azt nem tudom, hogy mi eredeti és mi nem (mindegyiken volt az alján matrica számmal, ha valakinek ez mérvadó lenne), de tartósak voltak és ugyanolyan illatúak, mintha üzletben vettem volna, csak nyilván olcsóbban... Szóval én ajánlom az oldalt, főleg, hogy gyakran küldenek mindenféle kuponokat is, használjátok ki!
2016. febr. 27. 14:33
 28/32 anonim válasza:

Nem ajánlom senkinek. Udvariatlan az ügyfélszolgálat.

Nem adják meg a megigért kedvezményeket. Nem válaszolnak emailben. Le velük.

2016. ápr. 18. 10:22
 29/32 anonim válasza:
Sajnos nagy csalódást okoztak. Nem is feltétlen a nem megfelelő minőségű parfümmel, hanem az erősen kifogásolható ügyfélszolgálattal. Nem értem, hogy a mai nagy versenyben ezt, hogyan engedheti meg magának egy cég. Ennek tudatában érdemes átgondolni a rendelést....
2016. aug. 3. 13:50
 30/32 anonim válasza:

Bár a kérdés régi, én kétszer rendeltem a luxoryshop-ról, és ezért a tapasztalataimat megosztanám, azoknak, akik most keresnek rá a véleményekre.

Nos: mindkét alkalommal eredeti parfümöt kaptam. Bennem is volt kétely, hogy a bolti árnál jelentősen olcsóbban jutottam parfümhöz, és ezért talán nem eredeti, de megvizsgáltuk, az alján lévő szám alapján még a gyártási dátum is pontosan ellenőrizhető volt. Második rendelésnél kértem ajándék mintát, a közlemény rovatba is megírtam, hogy szeretnék kapni, és a csomagban volt egy Cartier mini teszter. A szállítással sem volt gond, ha jól emlékszem, munkaszüneti ünnepnap előtt rendeltem, de így is bőven 10 napon belül átvettem. Én a csomag átvételekor fizettem ki az árat, nem utaltam előre.

2017. ápr. 23. 20:02
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!