Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Üdv. Van itt olyan aki rendelt...

Üdv. Van itt olyan aki rendelt már a luxoryshop.com-ról?

Figyelt kérdés
Hugo Boss parfümöt szeretnék rendelni, de gyanúsan olcsó. Itt 12 ezer ft. az ami a Douglasban 23-25 és félek, hogy valami gagyi utánzat. Vagy, ha ezt nem ismeritek, de tudtok olyat ami jó áron van és tapasztaltátok, hogy megbízható akkor arról kaphatok egy llinket? Előre is köszönöm, minden normális válaszadónak megy a "zöld pacsi"!

2014. febr. 15. 10:39
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
49%
A Douglas az egyik legdrágább bolt. Anyukám Lancome - Tresor-ját neten fele annyiért vettük, mint amennyiért ott árulják, de azért érdemes szétnézni más ilyen oldalakon is, hátha van olcsóbb. :)
2014. febr. 15. 12:02
 2/32 A kérdező kommentje:
Remek, és anyukád Lancome - Tresor-ját a luxoryshop.com-ról rendeltétek vagy nem sikerült értelmezned a kérdésem?
2014. febr. 15. 13:29
 3/32 anonim ***** válasza:
71%
Szerintem azt máshonnan, de luxoryshop.com-mal sem volt semmi probléma, mikor onnan rendeltünk.
2014. febr. 15. 14:02
 4/32 A kérdező kommentje:
Köszöntem, remélem nem vágnak át, végülis 12-t megér, hogy kiderüljön.
2014. febr. 15. 17:56
 5/32 anonim ***** válasza:
Ha valami gyanúsan olcsó, akkor az mindig hamisítvány.
2014. febr. 15. 22:22
 6/32 A kérdező kommentje:
Na ez "remek" hír. A hivatalos netes áruház is adhat hamisítványt? Mert kérdésem után sokat nézegettem az oldalt, láttam képet is a parfümről és egy az egyben ugyanaz, mint a Douglasos, mondjuk googleról is felrakhatták oda, de a hamisítványoknál általában az üveg is változik valamit, nem?! Tehát, ha az eredeti üveget látom ott képen akkor csak azt küldhetik ki és akkor csak eredeti parfüm lehet benne. Eléggé felkavartál ezzel a mondattal, de egyszer élünk és csak bem halok bele, kipróbálom!
2014. febr. 17. 06:35
 7/32 anonim ***** válasza:
szia! régi a kérdésed, de végül rendeltél a luxoryshopról? köszi
2014. aug. 8. 22:54
 8/32 anonim válasza:
Én 10 napja rendeltem tőlük előreutalással, de még semmit sem küldtek. Kezd eléggé neccesnek tűnni ez a cég.
2014. okt. 6. 01:22
 9/32 anonim ***** válasza:
ijj.... valahol olvastam, hogy előreutalással nem érdemes náluk fizetni, mert nem küldik a rendelést... : ( remélem, nem fogsz így járni.
2014. okt. 6. 18:48
 10/32 A kérdező kommentje:
Végül utánvétellel rendeltem, csúsztak 2 napot, de meghozták végül és full eredeti! Kellemes csalódás és nagyon olcsó úgyhogy a törzsvásárlójuk leszek! ;)
2014. okt. 16. 11:52
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!