A Victoria's Secret modelljei kb hány évesek lehetnek?
Figyelt kérdés
Akik a Fashion Show-n is fellépnek. Akad köztük 17-18 éves is vagy mind huszonéves?2009. dec. 9. 00:33
1/3 anonim válasza:
én is imádom a victoria's secret fashion show-kat... nagy álmom hogy egyszer én is ott lehessek... <333
A modellek szerintem ilyen 19-30 .... nézd meg például heidi klum-ot , ő már nem olyan fiatal 36 éves talán, azthiszem... szóval a lányok vegyesen vannak...
2/3 A kérdező kommentje:
igen, heidi 36 éves és nagyon jól tartja magát:) csak kíváncsi voltam, hogy úgy kb hány éves kor a minimum a modellek között, mert elég fiatalnak tűnik némelyik:) de pl. van egy oldal, ahol fent vannak a modellek nevei és ha rákeresek, akkor kiderül, hogy akit ilyen 17-nek tippeltem, van már 25. talán a kislányos arc, meg a nagy szemek teszik, hogy fiatalabbnak látszanak.
2009. dec. 9. 13:34
3/3 anonim válasza:
Korábban előfordult, hogy tizenéves modelleket alkalmaztak. Akik ma a legnagyobbnak számítanak a Victoria's Secretnél, pl. Adriana Lima, Alessandra Ambrosio, Karolina Kurkova, ők mind 16-17-18 évesen kerültek be, de még 1999-2000 táján. Mostanság a legfiatalabb modellek is 21-23 évesen indulnak a Pink szegmensben, pl. Erin Heatherton, Lindsay Ellingson meg Mihalik Enikő is. Jó kérdés mi a változás oka, de az biztos, hogy csak az igazán nagyágyúk lesznek beválogatva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!