Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Viccen kívűl. Szerintetek mit...

Viccen kívűl. Szerintetek mit ehet egy átlagos napon victoria beckham?

Figyelt kérdés
el nem tudom képzelni:D:) amúgy én kedvelem jó tervező, a stílusát is bírom.
2011. jan. 3. 18:28
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szerintem sok halat eszik, és legfőképp fehér húst, vagyis csirkét, sok zöldséget... banánt biztos nem eszik:D

és nagyon kevés lisztet eszik...

de engem is érdekelne:D

2011. jan. 3. 18:39
 2/8 anonim ***** válasza:
29%
egyik évben amikor eperszezon volt csak epret evett. Egy rendezvényen, ahol a leghíresebb mesterszakácsok ételeit szolgálták fel, neki külön epret kellett vinni, mert nem ette meg amiket felszolgáltak :) Nekem nagy példaképem, mert hihetetlen nagy akarereje van. Tele van pénzel, a legjobb kaják közül válogathatna, és ő mégis meg tudja állni, h ne zabáljon
2011. jan. 3. 19:07
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Egyszer olvastam róla egy külföldi magazinban. Ott azt nyilatkozta, hogy "rengeteg" tengeri herkentyűt eszik. Elsősorban rákot citrommal és kagylókat. Plusz szokott szójababot, epret enni és borsmenta teát inni.
2011. jan. 3. 19:08
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Viccen kívül. Szerintem tuti van valami EDje, nem normális amilyen csontos néha.
2011. jan. 3. 20:37
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Én régebben egy internetes oldalon olvastam, hogy tömi magába a tengeri herkentyűket, a poliptól kezdve a rákot a kagylót, a hínárt sütve, ilyesmit!!!!(Közben jó nagyokat öklendeztem...)
2011. jan. 3. 21:20
 6/8 anonim ***** válasza:
71%
te. nemtom. de én bírom őt, nemtom mér. anorex, meg plasztikázott, de vhogy mégis szimpatikus nekem az a nő.
2011. jan. 3. 22:35
 7/8 anonim ***** válasza:
78%
szerintem semmit vagy talán megenged magának egy garnélát... engem nagyon taszít az a nő, tipikusan olyan sznob, aki ha nem ízlik neki valami a pofádba köpi:S
2011. jan. 4. 09:44
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
valami zöldet legelészik
2011. jan. 24. 18:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!