Viccen kívűl. Szerintetek mit ehet egy átlagos napon victoria beckham?
Figyelt kérdés
el nem tudom képzelni:D:) amúgy én kedvelem jó tervező, a stílusát is bírom.2011. jan. 3. 18:28
1/8 anonim válasza:
szerintem sok halat eszik, és legfőképp fehér húst, vagyis csirkét, sok zöldséget... banánt biztos nem eszik:D
és nagyon kevés lisztet eszik...
de engem is érdekelne:D
2/8 anonim válasza:
egyik évben amikor eperszezon volt csak epret evett. Egy rendezvényen, ahol a leghíresebb mesterszakácsok ételeit szolgálták fel, neki külön epret kellett vinni, mert nem ette meg amiket felszolgáltak :) Nekem nagy példaképem, mert hihetetlen nagy akarereje van. Tele van pénzel, a legjobb kaják közül válogathatna, és ő mégis meg tudja állni, h ne zabáljon
3/8 anonim válasza:
Egyszer olvastam róla egy külföldi magazinban. Ott azt nyilatkozta, hogy "rengeteg" tengeri herkentyűt eszik. Elsősorban rákot citrommal és kagylókat. Plusz szokott szójababot, epret enni és borsmenta teát inni.
4/8 anonim válasza:
Viccen kívül. Szerintem tuti van valami EDje, nem normális amilyen csontos néha.
5/8 anonim válasza:
Én régebben egy internetes oldalon olvastam, hogy tömi magába a tengeri herkentyűket, a poliptól kezdve a rákot a kagylót, a hínárt sütve, ilyesmit!!!!(Közben jó nagyokat öklendeztem...)
6/8 anonim válasza:
te. nemtom. de én bírom őt, nemtom mér. anorex, meg plasztikázott, de vhogy mégis szimpatikus nekem az a nő.
7/8 anonim válasza:
szerintem semmit vagy talán megenged magának egy garnélát... engem nagyon taszít az a nő, tipikusan olyan sznob, aki ha nem ízlik neki valami a pofádba köpi:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!