Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért lett ilyen olcsó és...

Miért lett ilyen olcsó és közönséges az utóbbi 2-3 év Victoria's secret divatbemutatója?

Figyelt kérdés
2011. jan. 7. 21:41
 1/8 anonim ***** válasza:
"haladnak a korral",sex sells
2011. jan. 7. 22:31
 2/8 A kérdező kommentje:
hát ja..nagyon gagyi...ugy néznik ki az uj modellek mint a prostik
2011. jan. 7. 22:43
 3/8 anonim ***** válasza:

De örülök, azt hittem az én ízlésemmel van baj!!!

Én arra gondolok válaszként, hogy egyre népszerűbb lett a márka, és a nagy tömegek ízlését akarják kielégíteni, akinek erre van igénye. Gondolj csak egy budapesti metró utazásra, hány ízléstelenül öltözött nőt látsz, akinek még a ruhájából is kilóg mindene...

2011. jan. 7. 23:01
 4/8 A kérdező kommentje:
hát igen,szomorú :(
2011. jan. 7. 23:07
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a divatbemutató hát.. unalmas csak azért ilyen felkapott mert egy szál kis tangába sétálnak és mindenféle sztárok énekelnek.az első 4-5 lány érdekes de utána semmi más ,de egy más divatbemutatón ahol teljes ruhákat meg minden félét bemutatnak azok változatosak.Szerintem mondjuk én szeretem a divatbemutaókat meg a felkapott dolgokat ,de ez nem nyűgözött le annyira
2011. jan. 8. 00:02
 6/8 A kérdező kommentje:

hát igen..oké h fehérnemű bemutató de ez még annak is rossz

Pár éve még Naomi Campbell,Heidi Klum meg ilyenek mászkáltak a VS kifutón most meg ilyen szivárvány zoknis lányok hát nem tom...:D

2011. jan. 8. 10:25
 7/8 anonim ***** válasza:
ÚrIsten, mennyi irigy ember!!! :) A modellek biztos vidulnának rajtatok, ahogyan én is teszem!
2012. júl. 29. 22:35
 8/8 A kérdező kommentje:
húha...rólam aztán süt az irigység, tényleg. köszönjük mrs. robinson :D
2012. júl. 30. 08:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!