Mit szoltok ha egy fiúnak be van festve a körme? (FONTOS)
Presser? Most komolyan?! Ő aztán minden csak nem emo.. Most attól még, hogy valaki érzelmes, érzékeny ember, még nem lesz emo.
A többi pasit meg nem tudom komolyan venni.
Egy szóval nem mondtam, hogy halál rájuk.. nem tudom, hogy melyik mondatomból olvastad ki ezt.
Mindenki szíve joga, azt csinálnak, amit akarnak, de az én szememben egyik sem férfi. Pont. És ahogy te nem érted, mi bajom ezzel, úgy én sem értelek téged.(mint ahogy írtam korábban)
Nem, nem, nem, én értem, hogy mi a bajod. De tudod, nem mindenki akar a nemi sztereotípiáknak megfelelni. Rengeteg baromságot hallani ezzel kapcsolatban, mint pl. az igazi férfi húst eszik hússal = a vega férfi nem férfi
az igazi férfi úgy néz ki mint egy body-builder = a vékony testalkatú férfi nem férfi
az igazi férfinak mindig rövidre van vágva a haja = a hosszú hajú férfi nem férfi
Ez a hozzáállás, hogy aki lakkozza a körmét, az nem férfi, ugyanígy beleillik ebbe a baromsághalmazba. Ugyanis ezek tök mellékes dolgok, attól, hogy pl. egy férfi nem eszik húst vagy hosszú a haja, ugyanaz a személyiség marad. Az igazi férfiasság - az én interpretációmban - ugyanis a személyiségből fakad, nem abból, ki hogyan jelenik meg.
Előzőnek 100%-ig igaza van.
Előttinek meg: Presser igen is emo. Miért, mi az emo? Na nem az, hogy szemébe lóg a haja és feketébe jár. Az emo egy lelki állapot vagy lélek jellemvonás, öltözködéstől függően. Öltözhetne pincérnek is, attól még emo maradna.
"Az emo nem korfüggő. Max. nem öltöznek úgy."
Aki nem öltözik úgy, majd pont a körmét fogja festeni.
És én nem azt mondtam, hogy nem férfi, hanem NEKEM nem az, nem tudom férfiként tekinteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!