ahogy látom, válaszoltak már 13-14évesek, akkor én most képviselem a 10 évvel 'öregebb' korosztályt: nevetséges, gyerekes, feltűnési viszketegségben szenvedőknek esetleg ajánlatos.
Ha egy fiú festi a körmét, az nem zavar. Ha egy 'férfi'.... na, nekem az illető onnantól nem férfi.
Aztán döntsd el, kinek a véleménye érdekel jobban
24N
2014. febr. 12. 09:12
12/35 anonim válasza:
A fiúk nem érdekelnek.. egy férfi pedig ne fesse a körmét! Egyetértek az előttem szólóval..nevetséges.
Egy férfi is lehet ápolt, még manikűröshöz is járhat ha jól esik neki, meg nem tudja magának igazítani a körmét, de festeni?!
2014. febr. 12. 10:01
13/35 anonim válasza:
Miért ne fesse mondjuk feketére? Miért, 30 évesen nem lehet valaki goth / emo?
2014. febr. 12. 10:18
14/35 anonim válasza:
Ha 30évesen az a legjobb módszere az önkifejezésre, hogy festi a körmét, hát fesse, de ne csodálkozzon, ha nem veszik komolyan.
Én mondjuk egy 30 éves emossal sem találkoztam...
2014. febr. 12. 10:46
15/35 anonim válasza:
nekem tetszik.
2014. febr. 12. 11:15
16/35 anonim válasza:
Mi az, hogy 10 évvel fiatalabb korosztály? Én 27 éves vagyok, és szerintem a fekete még jó, de nyilván nem neonpinkre akarja a kérdező festeni a körmét, szóval nem értem, mi a bajotok ezzel.
2014. febr. 12. 11:43
17/35 anonim válasza:
Nem érted mi bajunk ezzel.. Én meg azt nem tudom megérteni, hogy neked 27 évesen hogy tetszhet, ha egy felnőtt férfi festi a körmét. Persze, nem pinkre, de nekem a fekete is gáz.
Egy 30éves emo meg..pf. Remélem ezt senki se gondolta komolyan.
2014. febr. 12. 11:47
18/35 anonim válasza:
14: én már találkoztam 50 évessel is. Az emo nem korfüggő. Max. nem öltöznek úgy. Az emo az csak szimplán annyit jelent, hogy érzelmes. De inkább egy dark-abb fajtája, és ebbe a köröm festés is beletartozhat. Én is az vagyok, de én nem festeném a körmöm, bár jól állna.
2014. febr. 12. 11:47
19/35 anonim válasza:
Mindjárt linkelek nektek 40 év feletti emokat, tessék:
Mondjuk én egy hétköznapi srácon nem tudnám elképzelni, de pl. egy metáloson, egy rockeren jól áll a fekete körömlakk. Szóval még mindig nem értem, mi a baj ezzel. Szerinted halál azokra, akik nem tudnak/akarnak egy bizonyos férfiideálnak megfelelni?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!