Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hol vegyek olyan melltartót...

Hol vegyek olyan melltartót ami nem nagyítja a melleim? Aminek a kosara olyan laza anyagból van, nincs kitömve.

Figyelt kérdés
Nem nagyon szoktam vásárolni nem ismerek jó boltokat Bp-en, ahol szoktam néha néha venni egy egy felsőt ott nem árulnak ennyire kis méretű melltartót. amúgy is kicsik a melleim szóval nem a túl nagy méretek miatt kell, csak jobban szeretnék olyat ami pont jó lenne rám, amúgy a kosaras melltartót hordok, vagyis csak hordanék ha találnék , így a b kosarasban vannak elveszve a melleim. De ha találok a-t akkor az is push up melltartó.
2014. febr. 9. 23:33
 1/4 anonim válasza:
Küldj képet a cicidrol es megmondom!
2014. febr. 9. 23:35
 2/4 anonim ***** válasza:
Triumph (Aranypókban vagy saját üzletben), esetleg Marks&Spencer bár abban nem vagyok biztos, de a plázákban előforduló ruhaüzletek közül náluk a legnagyobb a fehérnemű választék.
2014. febr. 10. 08:52
 3/4 anonim ***** válasza:
Triumph, Intimissi, ezek a drágábbak, mindenhol van a városban. Olcsóbbak közül a Tezenis, de pl. H&M-ben is ki lehet fogni jó fehéneműt.
2014. febr. 10. 15:45
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm :) Triumphba és Intimissimi boltba még nem merészkedtem de körül fogok nézni minden helyen amit ajánlottatok.
2014. febr. 10. 23:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!