Szeretnék csináltatni orr PC-t. Nagyon fáj? Tapasztalatok?
15 éves vagyok,és már régóta szeretnék orr PC-t. A szüleim támogatnak benne,aztmondják azt megengedik. Mivel ahol én megszeretném csináltatni,ott 14 év felettlehet így ez nem okoz gondot.. De nagyon fájna? :/ köszi :)
*aki normálisan válaszol,megy a zöld! ;)
számos piercing tulajdonosaként mondom, hogy azt éreztem meg a legjobban. egyiket sem könnyeztem meg szúrás közben, de az orrpiercinget azt igen. szóval egy ajakékszernél, vagy egy sima fülszúrásnál jobban érzi az ember.
ettől függetlenül simán bírható, lehetőleg szúrasd és ne lövesd. nem kell tőle félni, érezni fogod, max megkönnyezed és ennyi.
Nem volt egy leányálom (én lövettem, az volt elérhető), viszont az utána lévő két hét engem jobban megviselt, mint az a pár másodperc.
Én már 14 éve csináltattam, de élénken él bennem a fájdalom emléke, amit a forgatás miatt el kellett viselnem (mármint az orrbavaló forgatása miatt :)).
Köszi Nektek! :)
és mi történt az utána lévő 2 hétben ? :/ nagyon fájt? Mit lehetett,és mit nem lehetett csinálni?
érzékeny volt, kicsit meg volt dagadva a porc (nem látszott, csak éreztem) piros volt körülötte és vigyáznom kellett, hogy ne akadjon bele semmibe.
megfelelő kezelés mellett hamar rendbe jött.
"Mit lehetett és mit nem lehetett csinálni?"
fertőtleníteni meg vigyázni rá és forgatni "lehetett" illetve kell.
mit nem "lehetett": idő előtt cserélgetni, mivel porcba szúrt ékszer. 1,5-2 hónapot várni kell az ékszercserével.
fájt?-nem, érzékeny volt. akkor fájt mikor meghúztam a pólómmal, törölközővel.
Alapvetően nem fájt azért :)
Viszont ha elfelejtettem időben tekerni rajta egyet, akkor kicsit mintha odagyógyult volna a seb, úgyhogy az fini volt :/
A beakadás az tényleg borzalmas. Pl. éjszaka fordulás közben a kispárnába. Ouch!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!