Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » A lányoknak tetszenek a szőke...

A lányoknak tetszenek a szőke haju kék szemü fiuk?

Figyelt kérdés

185 cm vagyok 17 éves

Az a benyomásom hogy legtöbb lánynak inkáb a fekete haju kigyurt alkatok tetszenek:(

Én csak sportos alkat vagyok mert csak úszni járok!!

Átlagos!!!!

Bocsi a helyesirásért!!!!:(

2014. febr. 8. 11:48
 1/10 anonim ***** válasza:

A "lányok" egy elég nagy csoport+ mindenkinek más az ízlése. Nekem bejön a szőke haj, kék szem, ettől függetlenül volt már sötétbarna hajú vagy éppen barna szemű pasim. Ismerek egy fiút Ő zöldeskék szemű szőke hajjal és buknak rá a csajok.

Hidd el megnyerő belsővel bármi lehet :D

2014. febr. 8. 12:03
 2/10 anonim ***** válasza:

Most olvastam el figyelmesebben. Ne nevezdd magadat általánosnak, mert akkor tényleg az leszel!

És 185 cm... biztos kitűnsz a tömegből :D Sok lánynak bejön ez a magasság :)

2014. febr. 8. 12:07
 3/10 anonim ***** válasza:
Én már rég nem a te korosztályod vagyok, de azért leírom, hogy mit gondolok. Én már középiskolásként is a szőke és vörös fiúkra buktam. Az meg, hogy kigyúrt állatnak kell lenni, hogy egyáltalán rád nézzenek, bár bocs, de az évezred baromsága! Az, hogy a csajok egy részét tizenakárhány évesen még nem a belső értékeid érdeklik, egy dolog, az pedig megint egy másik dolog, hogy te megérdemelsz egy olyan barátnőt, aki nem a külsőd miatt van veled! Lehet, hogy most reménytelennek tűnik az egész, de ha majd picit idősebb lányok között leszel, pl. egyetemen, munkahelyen, akárhol, meglátod, hogy igenis, te is fogsz valakinek kelleni a BELSŐ értékeid miatt.
2014. febr. 8. 12:34
 4/10 A kérdező kommentje:
Megfogadom ezeketek a jo válaszokat köszönöm:):)!!!!!!!!
2014. febr. 8. 12:45
 5/10 bettike segits ***** válasza:
én inkább a barna haju szemu fiukat szeretem de elmegy a te valtozatod is
2014. febr. 8. 12:59
 6/10 anonim ***** válasza:
Nagyon is bejonnek az ilyen sracok a lanyoknak ahogy eszrevettem. :) 2 legjobb baratnomnek a szoke haju, kek szemu sracok jonnek be. Es a korulottem levo emberek robbsegenek szinten. En pedig egyedul maradtam a barna haj, barna szem parositassal. :D De amugy volt mar szoke haju, kek szemu pasim is. :) 15/L
2014. febr. 8. 13:03
 7/10 anonim ***** válasza:
Ez tényleg abszolút ízlés kérdése. Én pl. kifejezetten a szőke hajú, kék szemű típusra bukok, de van olyan barátnőm, akinek meg csak a barna haj tetszik. Ez változó.
2014. febr. 8. 14:22
 8/10 anonim ***** válasza:
nekem speciel tökéletes mindegy a hajszín/szemszín...ha úszó vagy, akkor nem lehetsz átlagos(azok a szép széles vállak...;)) ) emellett magas is vagy, ami jó pont. valószínűleg csak rossz helyen keresgélsz. 17/L:)
2014. febr. 8. 19:54
 9/10 anonim ***** válasza:
A világos szemektől mindig zavarba jövök, mert ha beléjük nézek, olyan mintha a másik lelke ott lenne benne és nekem ez olyan "intim" dolog. Emiatt előnyben részesítem a sötétbarna szemeket és fekete hajat.
2014. febr. 8. 20:14
 10/10 anonim válasza:
Nekem nagyon is bejönnek a szőke srácok,persze csak ha természetes szőke :) Szem az teljesen mindegy:) A kék az szép:)
2017. jan. 12. 16:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!