Fiúk a barna vagy inkább a szőke hajú lányok tetszenek?
Figyelt kérdés
Persze tudom,h nem a hajszín az elsődleges de kíváncsi vagyok ,h ha választanotok kéne melyik lenne.2012. dec. 28. 15:52
1/8 anonim válasza:
Nálam egyáltalán nem a hajszín határozza meg. Vagyis az is befolyásoló tényező, de nem lehet kijelenteni hogy nekem pl. csak a szőkék tetszenek. Az összkép a fontos, lehet szép egy barna lány vagy egy szőke is.
2/8 anonim válasza:
Szóval ha itt többen azt mondják, hogy barna, akkor olyan színűre fested a hajad?
Sok eszed van...
3/8 A kérdező kommentje:
Barna hajú vagyok -_-
És nem festeném szőkére,csak kíváncsi voltam,bocs -__-"
2012. dec. 28. 16:16
4/8 anonim válasza:
Nekem a barnák tetszenek a legjobban. Mindenkinek van egy ideálja csak lehet hogy nem is tudatosul benne. (az nézze meg az utcán az embereket hogy igen vagy nem és meglátja hogy hasonló kategória lesz)
5/8 anonim válasza:
Barna.
Néha szőkék is bejönnek, de csak ritkán.
Talán tudat alatt az van benne, hogy a szőrös muffokat szeretem, és szőke lányoknál világos a szőr. Mármint, a gyári szőkéknél.
6/8 anonim válasza:
Jól mondod, a hajszín nem az elsődleges... Nálam egyáltalán nem számít.
Viszont, ha én alkothatnám meg a számomra tökéletes nőt, akkor szőke lenne:P
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Az összes lehet szép, nem ettől függ. Mindegyik tetszik, csak a festett nem, pláne ha elkezd kopni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!