Mit csináljak, hogy nagyobb legyen a mellem?
Nem az a nyafogó pi*a vagyok, hogy Jaj, Istenem de kicsi a mellem, annak ellenére pedig egy kész Himalája.
16 éve vagyok és még mindig csak a legkisebb méret a jó. Mit csináljak? Van valami, ami segíthet?
Mell megnagyobbítás nem!
"és még mindig csak a legkisebb méret a jó"
Már előrébb vagy, mint sok FELNŐTT (!) nő, akiknek még az is nagy.
Az égvilágon semmit nem tudsz tenni. Genetika.
Nem léteznek (ártalmatlan) mellnövesztő szerek.
ne parázd túl a dolgot :) én mindig is elég vékony voltam, így mellem gakorlatilag sosem volt. kb 20-22 éves koromra lettem nőiesebb, kerekebb lett a csípőm, és lett egy kis mellem is. Még mindig nem nagyobb, mint 75/B, de az alkatomhoz nagyobb nem is nézne ki jól.
tudom, sokan nézik a mellméretet, de én bizton állíthatom, a legtöbb fiút nem érdekli. nekem mindig is nagyon sok udvarlóm volt és nyilván nem azért, mert nagyok a melleim.
de tudom mit érzel, én is átéltem azt a komplexust. de mivel én túlvagyok rajta, talán elhiszed nekem azt, hogy nem kell agódnod. fog az még nőni, de ha már nem, akkor sincs semmi.
24/n
"csak olyanokat latok, akiknek azert van ott valami"
Mert optikailag rengeteget lehet csalni! És itt nem csak a push-up melltartókra gondolok, hanem az előnyös ruhaválasztásra. Csíkok, fodrok, zsebek...
Egyébként még tényleg nőhet (bár nekem nem nőtt).
Rengetegen szeretik az egészen mini ciciket is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!