Miért nézik le szidják, butázzák, k**vázzák le a jó alakú nőket?
Figyelt kérdés
Személy szerint engem mindenki le 'butak*rváz' mert vékony vagyok és van két nagy mellem..milyen már ez a világ?:S2009. dec. 4. 16:53
11/13 anonim válasza:
Hát BIZTOS hogy nem azért mondják rád ezeket ,mert jó alakod van.
Sok válaszoló rögtön azt írta, hogy csak irigyek rád!HaHa!Miért lenne mindenki alapból irigy?Nem nézhet ki mindenki ugyanúgy.Van rengeteg szép ismerősöm ,és senkineksem jutna eszébe h lek*rvázza őket!Mert nem úgy viselkednek!
Elég ha megnézzük a kérdésed ,máris ott a válasz a szavaid mögött!!
chh...
12/13 anonim válasza:
nemlehet h a viselkedésed váltja ki ezt belőlük? h kicsit beképzelt is vagy még hozzá?
énis hasonló vagyok mint te, vékony vagyok, és van 2 nagyobb mellem, nem óriási, de azért nemis aprócska. sportcipős farmeres lány vagyok énis. de még sosem kaptam meg ezt a jelzőt, h hülyepi-csa lennék.
13/13 anonim válasza:
engem ugyis le hülye buta ku..váznak hogy vékony vagyok és nincs mellem :P:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!