Miért nézik le szidják, butázzák, k**vázzák le a jó
alakú nőket?
Örvendj neki,mármint a testi adottságaidnak,az meg hogy mások,számodra jelentéktelen emberek mit mondanak,ne érdekeljen,úgysem tehetsz mást,nem kell ezt felvenni,biztos van bennük egy adag irígység is,aki ismer tudja hogy valójában milyen vagy,a többi lényegtelen,nem lehet mindenkinek megfelelni.Amúgy én is így nézek ki,de engem senki nem buta kur.áz emiatt.
2009. dec. 4. 17:03
Az általános megfigyelés szerint nem az alakjuk, hanem a viselkedésük miatt szokták leqrvázni a nőket.
2009. dec. 4. 17:08
Azt hiszen jó alakom van és két nagy mellem. Még soha nem butáztak le és nem ku váztak le.
Szerintem ez azért a viselkedéstől is függ.
2009. dec. 4. 17:09
Ezt a jelzőt leginkább az öltözködési stílussal tudják kivívni maguknak az ilyen lányok. Ha nagyon zavar a dolog, akkor öltözz szolidabban, télen mondjuk ne miniszoknyában nyomulj, stb.. Nem tudom, hogy ilyen vagy-e, de ez a sztereotípia, inkább az ilyen lányokra szokták mondani, hogy ku**a. Illetve aki úgy viselkedik.. Folyton vihog mindenen, semmiről nem tud semmit, másról se tud beszélni, csak hogy kivel mi történt, mit csinált, milyen ruhája van, stb.. :)
2009. dec. 4. 17:13
Ha úgy is viselkedsz és minden árut kiraksz a ruháidból ne csodálkozz,de ha nem csupán az irigység beszél belűlük.Nekem szép alakom van és átlagos méretű mellem és elegáns visszafogott darabokat hordok,és még senki nem mondta rám az alakom miatt hogy hülye ribi stb.Ha nem adsz rá okot hogy ezt mondják csak röhögj rajtuk.
2009. dec. 4. 17:13
6/13 A kérdező kommentje:
szerencsére nem viselkedem úgy sportcipős lány vagyok meg farmeres:D stabil négyes átlaggal.szerintem a ku**a most ide talán túl erős szó volt.inkább a lányok szájából gyakori a hüyle p**sa és a hülye r***nc kifejezés:S
Azért mondják ezt,mert irigyek! Ne törődj velük!
2009. dec. 4. 17:21
8/13 A kérdező kommentje:
és az irigység erre veszi rá az embereket??:S
Igen. Az irigység többek közt erre is ráviszi az embereket.-sajnos! Nem mintha nekem sok irigyem lenne. :D De hidd el sok leány ölni tudna az olyan alakért, mint amilyen a tiéd a leírtak szerint. :D
Énis szeretnék vékony lenni, igaz nagymelleket nem akarok. És én inkábbaz a deviáns kinézetű ember vagyok, és emellett remete életet élek, mégis akadnak lek.urvázóim...^^ Viszont azt nem tudom, hogy most mire irigyek bennem? :D
Hidd el, ezek csak irigykednek arra, hogy jól is tanulsz és még szép is vagy, hiszen így többre viheted, mint a sok kis olcsó p.icsa(akik tényleg azok)... ^^ Örülj neki, tényleg, és ne szívd mellre az ilyet. :)
16/L
2009. dec. 4. 17:34
Szintén nagy mellem van, bár alacsony vagyok (158 cm és 46 kg). Biztos rólam is gondolnak ilyeneket. Viszont ez nem vékonyság kérdése, kimondottan erős testalkatú lányokra is mondják, ha éppen úgy vannak öltözve. Nem arra gondolok, hogy kihívóan, hanem, hogy a mai trendnek megfelelően (pont amit írtál, hogy tornacipő, csőfarmer), és még műkörmük is van hozzá. Ez nem alak függvénye, hanem inkább az összképé.
2009. dec. 5. 10:48
Kapcsolódó kérdések: