Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány? 10/?

Szerintetek szép ez a lány? 10/?

Figyelt kérdés
[link]

#kép #szép #csúnya #pontozás.
2014. jan. 24. 16:51
1 2 3 4 5 6
 51/54 anonim ***** válasza:
45%
Jaj bocsi: 10/8
2014. febr. 2. 20:56
 52/54 anonim ***** válasza:
45%
10/6
2014. febr. 4. 19:20
 53/54 anonim ***** válasza:
55%

10/4

Hogy értsd, elmondom a tendenciát, a sok nem túl attraktív ember, aki fél a "cicababa" visszautasításától, mind azt írta neked, hogy szép vagy.

Szerintem nem vagy szép. Én az ilyet "éretlennek" hívom, mert szerintem az a nő, aki nem akar nőiesen öltözködni, az elég éretlen, kicsit igénytelen.

A sminkről annyit, hogy arra való, hogy a szépet kiemeljük, szerintem semmi baj nincs vele, ameddig az ember nem néz ki úgy, mintha lefejelt volna egy drogériát.

Szóval összefoglalva, nem vagy rossz alapanyag, de (!) bénán öltözködsz -nem kell kitenni a csöcsöd ahhoz, hogy nőies legyél, ne érts félre - elférne egy alapsmink rajtad, lehetnél kevésbé gyermeki.

Röviden ennyi :)

Most szólj be, hogy nem beszéltem szépen veled, azért mert szerintem nem nézel ki jól:)

Szívesen küldök magamról képet...

2015. dec. 13. 17:45
 54/54 anonim válasza:
Az átlagosnál egy kicsivel szebb, es tok jo, hogy természetes es nem beállított! 😀 10/6
2016. márc. 16. 15:37
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!