Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány? 10/?

Szerintetek szép ez a lány? 10/?

Figyelt kérdés
[link]

#kép #szép #csúnya #pontozás.
2014. jan. 24. 16:51
1 2 3 4 5 6
 31/54 anonim ***** válasza:
64%
Ez nektek "gyönyörű"? Úristen. 10/2
2014. jan. 25. 11:07
 32/54 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem tudom mennyire vagy lányok véleményére kíváncsi de szerintem e egy vissza fogot lány vagy akit elnyomnak a már említett " csöcs kidobós, sminkes csajok. Én azon a vélményen vagyok hogy ha már valaki nőnek született akkor sminkeljen de nyílván nem 5 kilóra gondolok de egykis tus szempillaspirál és ajakfény. Érdekes arcod van, nem vagy csúya de fú de szép se én picit vaskosnak látom a lábad, lehet fogyozni kéne picit de nekem édes mind1. Nekem a hajad nem tetszik levan lapulva, vágasd fazonra és ápold. Nem nézzel ki 15-nek az arcod alapján kb 12-13 ez még késöbb jól jöhet.
2014. jan. 25. 11:35
 33/54 A kérdező kommentje:
31-es egy picit te is visszafoghatnád magad...kíváncsi lennék te hogy nézel ki csakhogy biztos te sem vagy tökéletes külsőre ;) a szép szót is megértem hogy "nekem ez nem tetszik" vagy ilyesmi, kulturált emberek vagyunk, de úgy tűnik te nem :) nem baj ha nem tetszek de a tisztességes hangnemet azért én is elvárom!Utolsó köszi a tippeket, már elkezdtem fogyózni, amúgy akkor épp nyaraltam és nem mentem kozmetikushoz...nem igazán érdekelt akkor a szemöldököm :P szempillaspirált használok de nem suliba hanem ilyen ünnepségeket meg ilyenek, a szájfényt meg nagyon ritkán szoktam :/
2014. jan. 25. 12:21
 34/54 anonim ***** válasza:
72%
Semmi gond nem volt 31es hozzászólásával. Szerintem sem vagy szép, és én is meglepődtem azon, hogy valaki azt írta gyönyörű.
2014. jan. 25. 13:09
 35/54 A kérdező kommentje:
De igenis van gond:D mert amint írtam a szép szóból is értek nem kell valakit rögtön letámadni olyan miatt amiről nem tehet -_-
2014. jan. 25. 13:16
 36/54 anonim ***** válasza:
42%

Átlagos lehetnél. Tényleg csúnya a szemöldököd, és lelapul a hajad (vagy zsíros?). Az orrodba nem akarok belekötni, szerintem tűrhető, bár tény, hogy nem a leggyönyörűbb az sem. Szóval, ha a hajadon és a szemöldöködön korrigálnál, akkor azt mondanám, hogy átlagos.

Kicsit más témára áttérve, ami iszonyatosan nem tetszik, az a stílusod. Sem az öltözködési, sem az írási.

Ez a farmer és pulcsi nagyon nem illik össze. Ennél már csak az sokkolt jobban mostanában, mikor megláttam egy képet egy ismerősömről, amin ugyanilyen farmert viselt fekete magassarkúval és lila-zöld kockás inggel.

Ja, az írásoddal meg az a bajom, hogy túl sok smiley-t használsz. Nincs rá szükség. És ezt nem foghatod arra, hogy fiatal vagy. Vagy pozitív felfogású. Vagy akármi. Egyszerűen SOK(K).

Most köss belém is, azért mert elmondtam kulturáltan a véleményem.

2014. jan. 25. 17:06
 37/54 anonim ***** válasza:
77%
Undorítóan írsz!:(:SS Tessék leszokni a smileyról;D;) Tök idegesítő:S:P már bocsi:$;)
2014. jan. 25. 17:09
 38/54 anonim ***** válasza:
87%

"De igenis van gond:D mert amint írtam a szép szóból is értek nem kell valakit rögtön letámadni olyan miatt amiről nem tehet -_-"

Senki sem támadt le téged.

Erről az írás kultúráról pedig sürgősen szokj le, mert hányingerkeltő.

Pont ugyanolyan stílus, mint a mellkidobós, csücsörítős, agyon sminkelt libáké, akikről olyan kedvesen véleményt alkottál.

(A lehurrogott hozzászóló is kb. azt csinálta, mint te.. hmm.. mi is értünk a szép szavakból. ;) )

Ja és tanuld meg használni a különböző hangulatjeleket..

2014. jan. 25. 17:19
 39/54 A kérdező kommentje:
xD
2014. jan. 25. 18:35
 40/54 A kérdező kommentje:
De eltértünk az eredeti témától :D annyi smiley-t írok amennyit akarok, porblem?:ddddddd
2014. jan. 25. 18:42
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!