Szerintetek szép ez a lány? 10/?
Átlagos lehetnél. Tényleg csúnya a szemöldököd, és lelapul a hajad (vagy zsíros?). Az orrodba nem akarok belekötni, szerintem tűrhető, bár tény, hogy nem a leggyönyörűbb az sem. Szóval, ha a hajadon és a szemöldöködön korrigálnál, akkor azt mondanám, hogy átlagos.
Kicsit más témára áttérve, ami iszonyatosan nem tetszik, az a stílusod. Sem az öltözködési, sem az írási.
Ez a farmer és pulcsi nagyon nem illik össze. Ennél már csak az sokkolt jobban mostanában, mikor megláttam egy képet egy ismerősömről, amin ugyanilyen farmert viselt fekete magassarkúval és lila-zöld kockás inggel.
Ja, az írásoddal meg az a bajom, hogy túl sok smiley-t használsz. Nincs rá szükség. És ezt nem foghatod arra, hogy fiatal vagy. Vagy pozitív felfogású. Vagy akármi. Egyszerűen SOK(K).
Most köss belém is, azért mert elmondtam kulturáltan a véleményem.
"De igenis van gond:D mert amint írtam a szép szóból is értek nem kell valakit rögtön letámadni olyan miatt amiről nem tehet -_-"
Senki sem támadt le téged.
Erről az írás kultúráról pedig sürgősen szokj le, mert hányingerkeltő.
Pont ugyanolyan stílus, mint a mellkidobós, csücsörítős, agyon sminkelt libáké, akikről olyan kedvesen véleményt alkottál.
(A lehurrogott hozzászóló is kb. azt csinálta, mint te.. hmm.. mi is értünk a szép szavakból. ;) )
Ja és tanuld meg használni a különböző hangulatjeleket..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!