Szerintetek szép ez a lány? 10/?
érdekes hogy mindenki akinek tetszik le lett pontozva, aki szerint meg fura és ronda az fel. Úgy látszik ma már ilyen menő névtelenül bunkónak lenni;) Meg lehet kövezni és le lehet pontozni, nem érdekel attól nekem még tetszik, és százszor szívesebben elfogadnék egy ilyen lányt barátnőnek is ha a külseje mellett normális is( teszem hozzá hogy nekem az írása is szimpatikus). Na, hajrá pontozzatok csak le mert nem úgy gondolkodom mint ti, sz*rok rá;)
amúgy megint csak 1 dolog amiben máshogy gondolkodok: hova fogyózol? szerintem tök vékony vagy a képen is (a combodat kivéve). ha meg az most is nagyobb ennyivel mint a többi részed akármennyire lefogysz ahhoz képest akkor is nagyobb lesz. fogadd el magad, nekem nem lenne gondom az alakoddal:D
ja és még a végére :D :P ;) :) xD <- 17/f vagyok és így írok, hú de szégyen (eddig a büdös életbe nem szóltak meg miatta ;) )
Szép lány, aranyos, kedves(nek) tűnik. Legalább nem tucat cicababa!
(18L voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!