Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek szép ez a lány? 10/?

Szerintetek szép ez a lány? 10/?

Figyelt kérdés
[link]

#kép #szép #csúnya #pontozás.
2014. jan. 24. 16:51
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
88%
not porblem:ddd
2014. jan. 25. 18:44
 42/54 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem tetszel bocsi :D
2014. jan. 25. 18:55
 43/54 anonim ***** válasza:
21%
A hajad fújj mosd meg és normálisan csináld meg, ez a ruha hát .... meg látnálak a utcán olyat röhögnék szánalom ahogyan kinézel le is olthatsz ha fájó. De tudd már elviselni a kritikát, ja és nem mondj véleményt azokról a lányokról akik meg tehetik hogy kitegyék amijük van és vékonyak csinosak és nem szarják le hogy hogyan is néznek ki!
2014. jan. 25. 19:07
 44/54 anonim ***** válasza:
43%

érdekes hogy mindenki akinek tetszik le lett pontozva, aki szerint meg fura és ronda az fel. Úgy látszik ma már ilyen menő névtelenül bunkónak lenni;) Meg lehet kövezni és le lehet pontozni, nem érdekel attól nekem még tetszik, és százszor szívesebben elfogadnék egy ilyen lányt barátnőnek is ha a külseje mellett normális is( teszem hozzá hogy nekem az írása is szimpatikus). Na, hajrá pontozzatok csak le mert nem úgy gondolkodom mint ti, sz*rok rá;)

amúgy megint csak 1 dolog amiben máshogy gondolkodok: hova fogyózol? szerintem tök vékony vagy a képen is (a combodat kivéve). ha meg az most is nagyobb ennyivel mint a többi részed akármennyire lefogysz ahhoz képest akkor is nagyobb lesz. fogadd el magad, nekem nem lenne gondom az alakoddal:D

ja és még a végére :D :P ;) :) xD <- 17/f vagyok és így írok, hú de szégyen (eddig a büdös életbe nem szóltak meg miatta ;) )

2014. jan. 25. 19:17
 45/54 anonim ***** válasza:
35%
természetes szépség, 10/7. ha felnő ,elég dögös lesz
2014. jan. 27. 12:15
 46/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az EMBERSÉGES HANGNEMBEN VÁLASZOLÓKNAK!Én megértem ha valakinek nem tetszem!Szívesen fogadom a kritikákat, a tanácsokat ha azt normális stílusban közlik velem!Én is ember vagyok, és csak azt adom vissza amit kapok és annak akitől kapom!
2014. jan. 27. 16:06
 47/54 anonim ***** válasza:
10/7
2014. jan. 28. 15:54
 48/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod!
2014. jan. 28. 16:36
 49/54 anonim ***** válasza:
36%
Igazi ápolatlan fejletlen kis nyomorék vagy egyáltalán nem vagy szép... Azt kérdezted hogy 10-ből mennyi vagy és ha valaki írja hogy kettő akkor fogja vissza magát?? Ez az igazság szívem 10/2 nagyon csúnya vagy :)
2014. jan. 28. 20:07
 50/54 anonim ***** válasza:
41%

Szép lány, aranyos, kedves(nek) tűnik. Legalább nem tucat cicababa!

(18L voltam)

2014. febr. 2. 20:55
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!