Hogy mondjam meg finoman?
Járok egy műkörmös csajhoz, aki egész elfogadható áron hirdetett, megnéztem a képeit, a képek alapján ügyesen dolgozott és így elmentem hozzá. Aztán kiderült, hogy az a szuper kedvezményes ár csak franciára és 2 köröm díszítésre van, ha mindet díszíti már nem olyan olcsó...Plusz, nem tudom milyen anyagot használ, de elkezd egy idő után be narancssárga pöttyösödni a körmöm teteje meg a köröm vége...Plusz nem is szép: hullámos a körmöm, van hol túl csiszolja a szélét...
Nem szeretnék hozzá menni, inkább visszamegyek a régi körmösömhöz, aki ugyan annyiért dolgozik, mint ez a csaj össz körömdíszítéssel, csak Ő minőségi munkát ad ki a keze közül...
A kérdésem az lenne, hogy hogy mondjam meg a mostaninak, hogy többet nem megyek?! Szégyenlem magam emiatt, de sajnos ha már nem kevés pénzt adok ki érte, nézzen is ki valahogy a körmöm...
Köszönöm
Az őszinteségen gondolkoztam, hogy megmondom Neki a "miért"-et. (mert Ő is kapcsolt amikor visszamentem az első töltésre hogy "Neked is besárgult, nem értem.") Szóval leesett Neki, hogy nem jó a minőség és gondoltam "jó fejként" közlöm vele, h emiatt sem megyek s szerintem váltson másik fajtára, mert lehet hogy mások is elfognak emiatt pártolni Tőle...
Igazság szerint nagyon kedves csaj, közvetlen meg minden, ezért gondoltam hogy szólnék Neki valahogy, hogy ne várjon...Hogy ne az legyen, hogy bnkó mód se szó se beszéd nélkül lelépek. Haragot vagy ilyesmit nem szeretnék Vele.
Nem te vagy az egyedüli, aki jársz hozzá. Szerintem fel sem tűnne neki, ha többet nem mennél.
Én is otthagytam az első körmösömet, hasonló okokból, pedig ő is nagyon kedves volt, és jókat beszélgettem vele. Csak simán nem mentem többször. Nem néz rám csúnyán, és az utcán még mindig szépen mosolyogva köszön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!