Miért találok minden mai zenét, hogy mondjam finoman. Nem jónak?
Lehet hogy majd a rajongók lepontoznak, de szerintem igaza van
,legalább részben a kérdezőnek. Pl a what does the fox say című szám pontosan miről is szól? Semmi érzést, értéket nem képvisel, csak a bulibuz!k rázzák rá a seggüket. Semmi maradandó és értékes dolog nincs benne. Fél év múlva senki se fog emlékezni rá, hogy egyáltalán létezett valaha ilyen. És sajnos manapság egyre több ilyen "diszkózajt" csinálnak, ami kb annyiból áll, hogy egy kifestett műb*zi értékelhetetlenül, zagyvaságokat kornyikál, aztán a dj megnyom pár gombot és kész a remekmű. Örülök, hogy van még értelmes tini aki inkább normális zenét hallgat, ahelyett, hogy pl a justín bíbör által a facebookon menőnek ítélt zajt hallgatná orrba-szájba.
Pontosan az olyan stílusú "zenéket" gondolom rossznak, amilyeneket a 2-es számú válaszoló leírt.
Vannak még mai rock együttesek, pl: a green day vagy micsoda
amik szerencsére nincsenek annyira lesüllyedve, de valahogy ezeket sem tudom úgy hallgatni, mint a régi klasszikusokat.
Nincs meg bennük az a valami, amik a régiekben.
Régen voltatok discoba. 2-es, ha nem értesz a keverőpulthoz akkor ne írj olyat hogy megnyom pár gombot...
Amúgy Justin meg az a foxos pont a legalja mindennek. De ember, ezt kiszereti? Discoba soha nem halottam még. Amikor először láttam és hallottam azthittem meghalok a röhögéstől.
Na de van a disco, amik mások mint amit mondtatok. Itt van pár példa:
Guille Placencia
Uto Karem
George Privatti
Magyar:
Bricklake
Chris Lawyer
Ezekre keress rá, ez nem az amiről ti beszéltek. Bricklake- Senden Baske a legnagyobb disco szám, amikor megjelent mindenhol pörgött, még most is sok helyen keverik.
Bricklake- Senden baske
azért mert rossz helyen keresed, ha kizárólag a rádióból meg az abszolút mainstream médiából tájékozódsz, akkor lemaradsz egy csomó jó zenéről
indulásnak itt egy-két chart
5-ös
Ezek a stílusú diszkózenék is azok a zenék közé tartozik, amelyeket én "korcs"-nak hívok, és ez is azok közé tartozik amikről beszélünk.
Ha már itt tartunk hogy neveket írtok, akkor én is írnék egyet, és kérlek hallgassatok meg ettől az együttestől több zenét is és hasonlítsátok össze a tieitekkel, és kérnék szépen egy véleményt.
Daft Punk. Számomra ez a mai együttesek közt az egyetlen, ami igazi zenét játszik. A 80as évek popját keverik a 70es évek funkjával, és szenzációs amit csinálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!