Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek rólam külsőre?

Mi a véleményetek rólam külsőre?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

itt smink nélkül

2014. jan. 17. 21:32
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Elfogadom a kritikát világ életembe a súlyommal piszkáltak azóta általános iskola óta sokat fogytam most már nem piszkálnak meg igazából leszarom :) Én most meg vagyok magammal elégedve az a lényeg köszönöm a kedves válaszokat.
2014. jan. 20. 19:46
 12/13 ikszdéé31 válasza:
Engem is csúfoltak... Nagyon nem kellemes, de megbarátkoztam vele. Ducin is tetszettem a fiúknak. 21éves lány vagyok, 5éves komoly kapcsolattal. Nem fogytam le... Ma is "duci" vagyok. És még ma is kapok pozitív jelzéseket pasiktól. Szóval én csak biztatni tudlak, és ha bármi kérdésed lenne nyugodtan írj :)
2014. jan. 20. 22:48
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi :) hát most jelenleg én is boldog kapcsolatban vagyok és neki tetszik ah van egy kis husi :DDD
2014. jan. 21. 17:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!