Férfi borotválkozás helyesen?
Üdv,
A környezetemben nem nagyon van kitől megkérdezni, ezért ide írok.
Azt szeretném elérni, hogy borotválkozás után teljesen sima, szúrómentes legyen az arcom. Viszont mindig maradnak apró tüskék, frissen borotválkozás után már rögtön borostás vagyok.
Alapvetően úgy borotválkozom, hogy meleg vízzel átmosom az adott részt, majd föntről lefele húzva az eldobható borotvát, neki állok az egész felületnek. Utána megint meleg vízzel átmosom az arcom, végül arcszeszt használok. A bőrömnek semmi baja eddig.
Borotvahabot még nem használtam, ez lehet a baj. Kérlek titeket osszátok meg velem, hogy hogyan is lehet ezt a legjobban csinálni. Nem szeretnék puszikor fájdalmat okozni :)
19/F
Olvassátok el ezt a cikket, és új dimenziók nyílnak meg :) [link]
Én ennek a cikknek a hatására vettem anno egy olcsó Wilkinson biztonsági borotvát és egy olcsó pamacsot (igaz azóta már egy Merkur Solingen Futurom és Mühle pamacsom van), de nem akartam elhinni, hogy mekkora különbség van már a Wilkinson és a drága de rossz patronborotvák között is. A borotvahabról és zseléről nem is beszélve, az arcszeszt pedig felejtsétek el! Körülményesebb a hagyományos módszer, de zongorázni lehet a különbséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!