Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » 2 kérdés. Téméjuk: Borotva,...

2 kérdés. Téméjuk: Borotva, és gyanta A többi lent! Hogyan?

Figyelt kérdés

Hellcsa!

most vahyok abba a korba, amikor borotválkozni kell. mivel rokonoktólk nem tudom megkérdezni, itt teszem fel a krédést:

- hogyan tudnám leborotválni a lábam?

Fogom apám borotvahabját, meg a borotváját, bekenem a lábam, lehúzom a borotvával, és ennyi?

Segítsetek!

A másik meg:

Úgy tudom, hogy a lányoknak a bajuszát gyantázni kell. Oké, de honnan szerezhetek gyantt? és ha van gyanám, akkor azután hogyan csináljam? vagy a bajuszkiszedésnek van más módja is?

És mi az az epillátor?

Köszi, és ne olyanokat irjatok hogy xd, meg ilyeneket, hanem rendes válaszokat

Thanx!

2014. jan. 8. 17:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Gyantát drogériákban, de nagyobb boltokban is tudsz venni. Vannak használatra kész gyantacsíkok, de lehet venni görgetőset, vagy olyat, ami dobozban van. Rá van írva, hogy kell használni... ha a bajuszodhoz kell, akkor legegyszerűbb, ha használatra kész hideggyantát veszel, azzal nem égeted össze az arcod :D

Epilátor egy kis gép, olyan, mintha csipesszel húzogatnád ki a szőröd, csak jóval gyorsabb.

Borotváláshoz borotvahab+egy borotva kell. mielőtt rárakod a borotvahabot, azelőtt egy kicsit vizezd be a lábad.

2014. jan. 8. 17:32
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a bajusz-gyantát először kozmetikussal csináltass, vagy próbálkozhatsz szőkítéssel, bár először ezt is érdemes szakemberre bízni. Nem drága.

A borotváláshoz én egyszer-használatos borotvát használok, a Lidlben borotva + 20 pótfej 1200 Ft, ne apukád borotváját használd erre. Nem kell kifejezetten borotvahab, ha van valami dúsan, krémesen habzó szappan otthon az is jó, vagy lehet venni kifejezetten női borotvahabot, a dm-ben elég olcsó. A lábgyantázásra kérd meg anyukádat vagy a barátnőidet, eleinte igen fájdalmas. Az epilátor is jó megoldás.

2014. jan. 8. 17:43
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
A bajuszt nem _kell_ gyantázni, csak ha látszik (valamennyi szőre mindenkinek van). Láb borotváláshoz szerintem a legolcsóbb borotva is megfelel, nem is kell hogy női legyen (de tényleg ne apukádét használd). A hónaljadat is borotváld le.
2014. jan. 8. 18:14
 4/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm! De sajnos egy kis faluban lakom, így nem valószínű, hogy találnék gyantát. Egylb, a bajusz eltüntetésére?
2014. jan. 8. 18:22
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Fogsz egy szemöldökcsipeszt és kitépkeded vele. A legolcsóbb megoldás, én is ezt használom :D
2014. jan. 8. 18:28
 6/11 A kérdező kommentje:
Ejha. Nos, köszönöm, de azért várok további válaszokra is :)
2014. jan. 8. 18:32
 7/11 anonim ***** válasza:

Minden közönséges kis boltban lehet kapni gyantát. (hideg gyantát legalábbis) 1000%-osan biztosra veszem, hogy találsz gyantát a faludban is.

Apukád borotváját tényleg ne használd, borotvával nem közösködünk. Én borotválni csak a hónaljamat szoktam általában, én erre külön nem szoktam venni borotvahabot, csak simán tusfürdővel.

Gyantázni első alkalommal mindenképpen kozmetikusnál, akármelyik testrészedről is legyen szó. Ha egyedül próbálkoznál szerintem szereznél pár véraláfutást. Én kb 1 év folyamatos gyantáztatás után mertem magamnak is megcsinálni, de még így is csak a lábamat és bajuszomat szoktam magamnak csinálni.

Epilátort szerintem kezdőként felejtsd el (kivéve, ha van anyukádnak, akkor ő segíthet).

2014. jan. 8. 19:55
 8/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok. Csipesszel különben szerintem nagyon időigényes lenne, meg nekem valahogy nem lenne erőm az egész bajszomon végig menni szálanként.:D De a gyantázás után ottmaradt pár szálat én is szemöldökcsipesszel szedem le.
2014. jan. 8. 19:57
 9/11 A kérdező kommentje:

Nem úgy értettem a borotvát. Amit még nem használt, arra gondoltam, de megértelek titeket, mivel elég félreérthető volt..

Köszönöm, a sok választ, hasznosak voltak!

2014. jan. 9. 21:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Úgy se feltétlen, ha az arcára valami jobbat használ, az elég drága, neked meg a lábadra jó az olcsó is.
2014. jan. 9. 22:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!