Most mit csináljak? El vagyok kenődve. Szőrtelenítési probléma.
Majdnem 15 éve epilálom. Azt nem mondom, hogy meg sem érzem, de egyáltalán nem borzasztó. Inkább ezerszer a hónaljamat, mint mondjuk a bikinivonalat. :)
(És nekem soha sem vérzett epilálástól)
Az epilátor elég fájdalmas.
Én átmenetet választottam:női elektromos borotva,gyors és úgy vettem észre,hogy picit tovább tart mint a hagyományos borotva.
Ha a gyantát nem bírtad,szerintem az epilátort sem bírnád,én is hasonló helyzetben voltam(bár nekem kozmetikusnál a lábamról "jött le a bőr",és az epilátort sem igazán bírta a bőröm,mintha apró vérpettyek lettek volna a bőröm alatt és napokig csúnya volt)
Azért vérzik, mert nem tudod eléggé megfeszíteni a bört és nem a szörszálat húzza a gyanta, hanem a börödet tépi.
Ha jó epillátort veszel, és eléggé meg tudod közben feszíteni a bört, akkor annyira nem vészes. Egy ismerös úgy szokta, hogy a karját a feje mellett a háta felé húzza, így kifeszül a bör a hónalján, így egész könnyen sikerül.
Én fiú vagyok, de én is epilálom a hónaljam. :)
Volt amikor nekem is vérzett, de 1-2 alkalom után egyrészt megszokja a bőr, másrészt gyengülnek a szőrök, és könnyebben kijönnek, így nem vérzik már. Nekem az a tapasztalatom, hogy epiláláshoz kb. 3mm-es hossz az idelis, mert akkor jól kiszedi, és nem is szakad bele, meg nem is fáj annyira. :)
Köszönöm szépen a hasznos válaszokat, tényleg sokat segítettek! Az Epilátornál nem csak a fájdalomtól félek, hanem attól hogy szőrtüszőgyulladásom lesz, mert sokan mondták, hogy az lett neki :/
egyébként 15 éves vagyok, és hát mondjuk úgy, hogy nem bírom a fájdalmat :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!