Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Csak én tartom nagyon álszentn...

Csak én tartom nagyon álszentnek Dukai Reginát?

Figyelt kérdés
Főleg az a felháborító, hogy azokat a kínai minőségű rongyokat 30 ezrekért árulják... ismerek olyan lányokat, akik egyáltalán nem tehetnék meg, hogy Sugarbird ruhát vegyenek, de mivel a szent példakép Dukai Reginán is azt látják, kiharcolják a szüleiktől.... ez annyira gusztustalan. És ennek a nőnek még van pofája előadni, hogy jaj mennyire szereti az ő rajongóit, közben abból él, hogy a hülye rongyait, amikben lefotózza magát, 30 ezrekért árulja a rajongóinak. Ami persze nevetséges, mert kb tizedannyit érnek a ruhái...
2014. jan. 7. 12:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Tök jó hogy ötleted ad,csak az a gond,hogy olyan ruhák alapján amit mások már megcsináltak.

Nem álszent,csupán olyat akar csinálni amihez nem ért.

2014. jan. 13. 20:25
 12/14 anonim ***** válasza:
Minden kis márka így működik... Még egy Zara is!!! Hiszen s nagy divatházak diktálnak! És egyébként a lányok közül Regina kollekciója tartalmaz a legkevesebb másolatot. Nem is értem miért lenne ő álszent. Nem ő határozza meg az árakat sem! Ő csak az arcát adja az egészhez!
2014. jan. 20. 17:24
 13/14 A kérdező kommentje:
Arcát adja egy olyan márkához, ami rohadtul lehúzós. Én már elvből nem tennék ilyet, nem adnám az arcom olyan dologhoz, amely kizsákmányolja az embereket...
2014. jan. 22. 01:15
 14/14 anonim ***** válasza:

Az veszi meg akinek pénze van rá! ;) Mint minden mást! Ha neked nincs, ne foglalkozz ezzel a márkával és kész! Ez a te problémád, attól még hidd el nagyon sokan vásárolják a Sugarbirdet! ;)

Foglalkozz olyan ruhákkal és márkákkal, amelyek megfizethetők számodra! ;) Attól, hogy te irígy vagy, még más nem álszent! Az árak pedig úgyis addig mennek fel, míg van aki megfizeti! Tudod, kereslet, kínálat! Magyarázzam?! :)

2014. jan. 22. 02:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!