Hogy lehet sok pénzem?
Figyelt kérdés
2009. nov. 29. 17:32
11/12 anonim válasza:
Adócsalás,vannak tipikusan ilyen szakmák,ahol borítékban kapják a nem igazán megérdemelt pénzt,és elzsbelik, van aki alapít céget, BT.-t és mindent elszámol annak a költségére,pl a saját autód benzinköltségét is a BT.-d költségére,és az állami adóból ezt megkapod, vagy segélyre is lehet szakosodni, Fekete kereskedelembe való beolvadás, szteroid kereskedelem, kábítoszer kereskedelem, polgármesterré válás, képviselőnek, politikusnak való elmenetel és hasnoló nagy disznóságok. Ezek jól jövedelmeznek. De ha csinos nő vagy, elmehetsz luxusprostituáltnak is, azok nagyon hamar hülyére keresik magukat, és befektetik a pénzt,aztán felhagynak azzal a melóval,de elindultak biztos alapon az életben. Ezekhez a dolgokhoz pofa kell,mert erkölcstelen szemét dolgok,meg van amit a törvény is büntet,de ezekkel azért leeht szakítani. Aztán meg befektetni,és megduplázódik.Azokat ujra befektetni,és már királyvagy.
12/12 anonim válasza:
keres mindig az utszán pénzt én éppen múldkór találtam egy 20000 ezer forintot tudom milyen szerencsém van neked is lehet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!