Vásárlás mánia ez? 17éves lány vagyok! Most volt egy kis félretett pénzem 45000ft amit képes voltam elverni ruhákra telefontöltésre, kiegészítőkre, és persze ebből 10ezret a motorom javitására!
Mániának ezt nem mondnám.
Bízzunk benne jobban fogod értékelni a munkát és megkeresett pénzed.
Nem ritkán egy családnak ennyi a számlák utáni megtakarítása a kaja kivételével.
Anno én is vettem drága dolgokat...
Ez még nem, de már majdnem. Csoporttársam felvett 250 ezer diákhitelt, 2 nap alatt 170 ezret vert el belőle, 1 hét múlva már nem volt pénze kávéra sem, és ezt elvileg 5 hónapra kapta.
Előtt kért az apjától 100 ezret, nagy nehezen adott neki, mivel kint volt egy félévet külföldön, elverte egy nap alatt, majd megkapta a 300 ezres ösztöndíját, hazajött 2 hét alatt azt is elverte. Ez már mánia.
14:49
EZ már sztem nem mánia, hanem betegség. Mire tudodtt elkölteni ennyi pénzt ilyen kevés idő alatt?
49-es vagyok.
Hát ez egy jó kérdés, mivel semmi látszatja nem volt. Vett egy telefont, de a többi, hogy mire ment el... Nem is különösebben érdekelt, de megmondtam neki, én ezek után egy kávéra sem hívlak meg.
Hát, ha ez volt épp a legfontosabb, akkor miért lenne gáz?
Nyilván tudsz spórolni, ha gyűjtesz vmi nagyobbra...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!