Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Tragus piercing. Vélemények?

Tragus piercing. Vélemények?

Figyelt kérdés
15 vagyok és már nagyon szeretnék tragus piercinget. Tudnátok egy kicsit mesélni, hogy nektek fájt-e a szúrás, hogyan kellett utána kezelni, hogyan szúrták, vérzett-e stb. Minden apró részletre kíváncsi vagyok :) "csináltasd meg és megtudod" válaszokkal ne bombázzatok, köszi!

2014. jan. 4. 11:26
 1/5 anonim ***** válasza:
nem akarlak megijeszteni de nekem nagyon fájt.a gyógyulási idő az általában 2hét de nekem több mint 2HÓNAP volt! na ezek után nem nagyon ajánlom. a szúrás valami borzalom, az alvásról meg a hajmosásról ne is beszélve. ja és amúgy be is gyulladt 1hét után:/ mellesleg nézd meg ezt: [link]
2014. jan. 4. 17:54
 2/5 anonim ***** válasza:
78%
Mivel porcpiercing, ezért a gyógyulás akár egy év is lehet..bár fájni konkrétan nem fáj szerintem, inkább csak érzékeny.
2014. jan. 4. 18:15
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egyáltalán nem fájt, se a szúrás, se utána. Minimálisan bedagadt, de pár órán belül rendbe jött. A teljes gyógyulás nekem 11 hónap volt, de kitartóan kentem Tetran kenőccsel. Vérzett, meg is ijedtem egy picit, de ez is hamar elmúlt.

Nekem egyébként szúrva volt, sok embertől hallottam, hogy lőtték neki, de állítólag csak szúrni szabad. Barátnőmnek is lőtték, ki is fordult neki egy hónap után.

Egyáltalán nem bántam meg, bármikor újracsináltatnám :-)

21/L

2014. jan. 5. 13:58
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Fájt egy kicsit, de nem volt olyan vészes. Inkább kellemetlen ahogy a vastag porcon érzed hogy áthalad a tű. A szúrás után égő, feszítő érzés marad csak, nem vészes. Nekem nem fájt sokáig, de a teljes gyógyulás majdnem egy év volt.
2014. jan. 10. 23:27
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! :)
2014. jan. 15. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!