Tágítom a fülem és az baj ha fáj/éget?
termeszetes dolog, hogy fájdalmat érzel, mert ugye nem ehez van hozzászokva a füled.. a lényeg h szépen, nyugodtan, lassan csinald. jezdd vmi vekonnyal, es csak akkor tegyel a lyukba picivel vastagabb dolgot, ha mar megszokta a fuled az elozo meretet. nkm is volt 14 mm-s, csakhogy durván belenyomtam egy 16-osat es masnapra begyulladt.. szerencsere ki tudtam szedni m szilikonos fultagito volt a fulemben.. jaj es nem csak hogy begyulladt, hanem be us lazasodtam tole ugy 3-4 napra :D :/ és máig nem forrt ossze teljesen, de szerencsere pont tudok még tenni belle kis fulbevalokat h nem esnek ki.. tehat a lenyeg az h lassan, nem szavad hirtelen.. ha nem mulik el a fajdalom sokara sem, akkor logikus h jobb otlet abbahagyni.. remelem segitettem, es nem csak a sajat eletemrol fecsegtem :D
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!