Ha először tágítom a fülem, meddig tágíthatom? én 3-5 milire gondoltam. Ha egyiknap átszuratom a fülem, akkor másnap már tágíthatom?
Maradjunk az emberi szervezet tűrőképességein belül. :)
Ha lyukasztod a füled, két hét jkell, MINIMUM mire begyógyul a seb. Ezt nem ajánlatos tágítani, hiszen még egy hónapig sebnek minősül :D Én kéthetente ajánlom a tágítást 1-2 mm. Nekem most ötös :D Kenegesd neogranormonnal, hogy ne gyulladjon be, és ne ijedj meg, ha majd a tágító dolog, nehezen megy át. Kitartás kell hozzá. De ez még a jövő zenéje. Addig is türelem :)
15/L
köszi a választ :D
amugy meg nemtudom, nekem simán bejön, azért szeretnék, de amugy ugytudom h valami törzsi cucc :D de nembiztos, nem akarok hülyeséget mondani
minimum 2 hetet várnod kell.
aztán 1-2 mm átnyomhatsz:D
miután meggyógyul a kilyukasztott füled rakj bele 1 fülbevalónál kicsit vastagabb dolgot pl fogpiszkáló(ezt folyamatosan mozgatni kell mert ránő)aztán szívószl vagy toll.egyik bnőm 1 barbi lábat nyomott bele xDmásik bnőmnek 1x-re 3 szívószál volt benne xD
hűt remélem segítettem:D
14/L
jó a körzős dolog, de a hegye legyen kifelé. ezenkívül egyetértek a várós dologgal. nekem most 8 milis. egyébként addikciós dolog... szóval lekezded és nem tudsz vele leállni. minden tágeszes ismerősöm, meg énis az 5-6-osra mentünk... hát túlhaladtuk : DDD
egyébként szerintem azért jó, mert szép. tetszik. ennyi. : D akinek tetszik, hajrá, akinek meg nem, az ne fikázza: D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!