Fogpiszkálóval tágítom most a fülem, utána jön a nyalokapálcikaxd utána meg a fültisztító pálcika. ha jól tudom az olyan 2 mm-es.5 mm-erig szeretném. Mivel tudnám még tágítani?
Tágítod a füled???? :-O :-O
Minek és miért?
Házilag csinálod?
Hát te hülye vagy. Az egyik értelmes osztálytársamnak most emiatt hiányzik az egyik fülcimpája.
Tesómnak is voltak ezek, kivéve a fogpiszkáló (csak műanyagból), volt hosszúkás gyöngy, de legjobb a pizza házhoz szállításnál kapott műanyag 3ágú valami, ami kiemelkedik a pizzából (talán azért van benne, hogyne érjen a dobozhoz), na annak a szára. neki is volt hogy vérzett, mert pár napig nem tett bele semmit, de nem fertőződött el, valamilyen fertőtlenítőszeszbe mártsd előtte, meg forró víz alá tartsd.
Most tudta betenni a tőlem kapott fültágítót, de azt mondta 5mm-nél megáll. (egyébként simán beforr)
mindenki jön itt, hogy házilag, hülye vagy? elfertőződik.
Én is házilag tágítottam, és semmi baja nem lett, mert rendesen lefertőtlenítettem.tollbetét, tollnak a vége ilyesmik. a tollbetét a legjobb, mer abból több vastagság van. és még egy tipp. én úgy csináltam, hogy a végét kúp alakúra olvasztottam, hogyy könyebben be lehessen tenni. a lényeg, h alkohollal mindig fertőtlenítsd le rendesen, és akkor nem lesz baj.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!