Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mit kezdhetnéé a szemöldökömmel?

Mit kezdhetnéé a szemöldökömmel?

Figyelt kérdés
Egyszerűen hánynom kell tőle, mert nincsen semmilyen íve, semmi formája és már marhára idegesít. Annyira szeretnék egy szép és íves szemöldököt. Magamnak rajzolni nem merem, mert nem tudom milyen szín kéne, hogy csináljam, milyen formájút stb.. Festésre gondoltam, az segítene? De ha egyszer nincs íve a szemöldökömnek, akkor a kozmetikus mit fog tudni vele kezdeni?:S Gondolom nem tud nekem ívet festeni csak úgy, de akkor mit?
2013. dec. 30. 22:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Menj el kozmetikushoz, o kiszedi valamennyire, megmutatja, hol noveszd, hogyan szedd, illetve meg is rajzolja neked, tanacsot ad, hogy hogyan tudod te is megrajzolni, menj el hozza, igy latatlanban nagyon nem lehet tobbet mondani
2013. dec. 30. 22:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!