Ilyen szép vékony lányok léteznek?
2013. dec. 27. 20:14
11/24 anonim válasza:
én kb. ilyen vagyok, csak D kosaras mellekkel... ez van, nekem ilyen a genetikám...
12/24 A kérdező kommentje:
semmi baj nincs a D-s mellekkel :) de pl egy 65-70D-s mell más mint egy 95D-s, nem? :)
2013. dec. 27. 23:31
13/24 anonim válasza:
Ha összejössz a képen látható csajjal, akkor azért néha adjál majd enni neki. Az arca egyébként nagyon szép így távolról.
14/24 anonim válasza:
Amit fentebb leírtál ideálnak olyat én rengeteget látok. Itt a mellettünk lévő óvoda tele van velük.
15/24 anonim válasza:
11-es, és hogy nem esel hasra? Bocs, de elég hülyén nézhetsz ki. :D Egy ilyen aránytalan nő elég visszataszító. Akkor már inkább legyen lapos, csak aránytalan ne!
16/24 A kérdező kommentje:
már miért lenne aránytalan?? nem is láttad őt..
pl itt az 1-estől 6-osig sztem tök jó. a 7-es sztem már nagyobb mint mint D :D
2013. dec. 28. 12:28
17/24 anonim válasza:
ééén :D csak egy picit izmosabbvok
20/24 anonim válasza:
De a képen ezek a lányok nem olyan vékonyak, mint amit fényképen mutattál, teljesen más az alakjuk, de mindegy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!