Szerintetek csúnya vagyok?
Figyelt kérdés
15 éves vagyok képeim: 1. [link] 2. [link] 3. [link] 4. [link] 5. [link] 6. [link] itt az anglia gatyás vok2013. dec. 26. 14:04
11/26 anonim 

válasza:

Csak a szokásos tinir1banc vagy.
12/26 A kérdező kommentje:
Halljátok ti magatokat??Azt hiszitek külömbbek vagytok??Ja és nem vagyok igénytelen bocsika van nálam durvább 15 vées csaj akik már szét kurták magukat engem még nem is érdekel ez a rohadt szex ennyi....
2013. dec. 26. 15:05
13/26 anonim 

válasza:

nem vagy a világ szépe,de csúnya sem vagy
14/26 anonim 

válasza:

na jó most láttam a hozzászólásod,úgyhogy a stílusod szörnyű
15/26 anonim 

válasza:

Ha felteszel egy ilyen kérdést, számíthatsz kötözködő, lekezelő válaszokra is, nem kell ugrani, legalábbis nem ennyire.
Szerintem szép vagy, főleg amelyiken nem fentről fotózod magad, és mosolyogsz :) A stílusod tényleg átlagos, de semmi gáz nincs vele. A cicaszemed se tragikus, mint a legtöbb ismerősömnek. Az utolsó képen meg kifejezetten aranyos vagy.
17/26 anonim 

válasza:

Megkérdezted véleményünket, kaptál hideget meleget erre egyből elkezdesz személyeskedni nekünk. Meg mutogatsz újjal másra, hogy ez meg az sokkal rosszabb. Először magadon kéne elgondolkoznod, meg hogy miért írt ennyi ember ilyen egybehangzó véleményt. Egy butácska tini fruzska vagy, de nem baj, majd kinövöd.
18/26 anonim 

válasza:

Miert kerdezed hogy csunya vagy-e, mikor tudod hogy nem vagy Az? Amugy butanak meg tenyleg buta vagy, egy kantafedo ertelmesebb...
19/26 anonim 

válasza:

Nagy a szád, annyi már biztos...meg mocskos. Meg az is biztos, hogy enyhén feltűnési viszketegséged van. Felrakod a képeidet, hogy legyezgessék itt az emberek a hiúságodat...gratulálni tudok csak.
20/26 anonim 

válasza:

nem egészen csúnya, de borzalmas ez a nagyon "menő" tinilány stílus... és nem ártana magyarul megtanulnod
"külömbbek" --> különbek
"van nálam durvább 15 vées csaj akik már szét kurták magukat" --> máskor figyelj, hogy a mondat elején és végén stimmeljen hogy hány emberről beszélsz...
Nagyon rossz a stílusod... nyelvben, öltözködésben, fotókban, stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!