Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mi a véleményetek? Szerintetek...

Emsziszasza kérdése:

Mi a véleményetek? Szerintetek szép vagyok?

Figyelt kérdés
én nem tudom magam elfogadni igazából... csúnya vagyok szerintem.. [link] másik kép [link] még [link] még [link] [link] .... [link] .............. [link] ...... [link] [link] ez meg régebbi kép [link] még régebbi [link]

2013. dec. 20. 19:23
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
65%
Ugyan már ne a szépséggel törődj, akik szépek azoknál úgyis elmúlik.
2013. dec. 20. 19:28
 2/19 anonim ***** válasza:
nem tudom mi a bajod magaddal, de szerintem helyes vagy. lehet kell még pár év, hogy nőiesebb legyél, de ennyi.
2013. dec. 20. 19:32
 3/19 anonim ***** válasza:
77%
Leszarom. Nem fogom a seggedet nyalni és téged ajnározni.
2013. dec. 20. 19:34
 4/19 Dwight Schrute ***** válasza:
Szemöldöködet nem kéne kiszedni teljesen, hogy majd utána tetováltatni kelljen, mert akkor biztos lehetsz abban, hogy ronda vagy, amúgy meg teljesen átlagos vagy szerintem
2013. dec. 20. 19:36
 5/19 anonim ***** válasza:
Szerintem szép arcod van, egyáltalán nem vagy csúnya, de ezzel Te tökéletesen tisztában is vagy szerintem, különben nem pakoltál volna fel magadról 15 képet.
2013. dec. 20. 19:38
 6/19 anonim ***** válasza:
Nagyon is szép vagy.. 21/F
2013. dec. 20. 19:51
 7/19 anonim ***** válasza:
Nem vagy nagy szám,inkább ostoba.
2013. dec. 20. 20:50
 8/19 anonim ***** válasza:
Ha vki ennyire csúnyának tartja magát,nem fényképezteti magát ennyit...;)) Amúgy átlagos vagy...;)
2013. dec. 20. 20:52
 9/19 anonim ***** válasza:

Szép vagy.

Akik nem szépek azok a barátnőid akik még látszanak, bár a ducibbnak talán csak lekéne fogynia.

2013. dec. 20. 21:20
 10/19 anonim ***** válasza:
85%
ha önbizalomhiányod lenne, nem tettél volna ki ennyi képet ide (se). te csak arra vágysz, hogy dicsérjenek. várj, kitalálom: sötét vagy mint az éjszaka és nincs pasid...
2013. dec. 20. 21:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!