Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek csúnya vagyok?

Szerintetek csúnya vagyok?

Figyelt kérdés
15 éves vagyok képeim: 1. [link] 2. [link] 3. [link] 4. [link] 5. [link] 6. [link] itt az anglia gatyás vok
2013. dec. 26. 14:04
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
Szerintem egyáltalán nem.
2013. dec. 26. 14:07
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy csúnya, csak a stílusod borzasztó.
2013. dec. 26. 14:07
 3/26 anonim ***** válasza:
Szerintem szép vagy (főleg a 2. képen), bár 1-2 kép ezek kütöl nem túl előnyös, meg te se vagy rajta az
2013. dec. 26. 14:16
 4/26 anonim ***** válasza:
100%
Egyáltalán nem. Csak egy tucat tinilány.
2013. dec. 26. 14:17
 5/26 anonim ***** válasza:

Nem kötözködni akarok, komolyan érdekel: hogy tehet ki valaki saját magáról ilyen brutálisan sz*r fényképeket? Miért kell szándékosan így eltorzítani a képeket? Ezek a homályosító "blur" effektek, meg a régi, filmre készült képek színhibáit (sikertelenül) leutánozni próbáló gagyi effektek egyszerűen borzasztóak. Ez egyszerűen az igénytelenség legalja!

Csúnya amúgy nem vagy, csak hát... Ezeket a fényképeket én a helyedben nem nagyon mutogatnám.

2013. dec. 26. 14:33
 6/26 anonim ***** válasza:
A 2. és a 3. képen nagyon szép vagy! :)
2013. dec. 26. 14:36
 7/26 QueenRavenna ***** válasza:
Egy átlagos tinilány vagy a több 10ezerből.
2013. dec. 26. 14:42
 8/26 anonim ***** válasza:
A képek igénytelenek, te meg tucat tinilányok körét bővíted. Nem vagy különlegesen szép, bár ronda se. Tényleg tucatnak mondanálak...Kimegyek az utcára és 2 perc alatt 10 hasonló lány jön szembe velem.
2013. dec. 26. 14:46
 9/26 anonim ***** válasza:
De jó, hogy nézegettem egy tök ismeretlen feltehetően AMERIKAI lányt, aki sztem nem csúnya.
2013. dec. 26. 14:51
 10/26 anonim ***** válasza:

1. kép: Ez komoly? Ez az a tipikus, fürdőben pózoló, tucat. És mi az a macisapka? Förtelmes! Komolyan, hány éves vagy? Öt?

2. kép: Ez még egész jó, mondjuk az a póz nem túl természetes.

3. kép: Itt vagy a legtermészetesebb, szép vagy. :)

4. kép: Megint a fürdő? És mik azok a kis pacák a tükrön?

5. kép: Ugye, te a fehér sapis vagy. Rémes kép! Az a kis elmosódás, először azt hittem rá, hogy szőrös a hónaljad.

6. kép: Az a beállás! Szörnyű! De van, ami még ezen is túltesz. A körmöd! Iszonyat igénytelen! Félig van, félig nincs, ráadásul piros, ami tök feltűnő!

Figyelj, Cukorborsó! Amúgy nem vagy csúnya, csak kissé igénytelen! Ne ilyen képekkel akarj menőzni!

2013. dec. 26. 14:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!