Szerintetek csúnya vagyok?

Nem kötözködni akarok, komolyan érdekel: hogy tehet ki valaki saját magáról ilyen brutálisan sz*r fényképeket? Miért kell szándékosan így eltorzítani a képeket? Ezek a homályosító "blur" effektek, meg a régi, filmre készült képek színhibáit (sikertelenül) leutánozni próbáló gagyi effektek egyszerűen borzasztóak. Ez egyszerűen az igénytelenség legalja!
Csúnya amúgy nem vagy, csak hát... Ezeket a fényképeket én a helyedben nem nagyon mutogatnám.

1. kép: Ez komoly? Ez az a tipikus, fürdőben pózoló, tucat. És mi az a macisapka? Förtelmes! Komolyan, hány éves vagy? Öt?
2. kép: Ez még egész jó, mondjuk az a póz nem túl természetes.
3. kép: Itt vagy a legtermészetesebb, szép vagy. :)
4. kép: Megint a fürdő? És mik azok a kis pacák a tükrön?
5. kép: Ugye, te a fehér sapis vagy. Rémes kép! Az a kis elmosódás, először azt hittem rá, hogy szőrös a hónaljad.
6. kép: Az a beállás! Szörnyű! De van, ami még ezen is túltesz. A körmöd! Iszonyat igénytelen! Félig van, félig nincs, ráadásul piros, ami tök feltűnő!
Figyelj, Cukorborsó! Amúgy nem vagy csúnya, csak kissé igénytelen! Ne ilyen képekkel akarj menőzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!