Milyen érzés csúnyának lenni?
Nagyon csúnyának /mint írták..rondának/ lenni baj.
Ellenkező esetben még előny is, például a szép csajoknak kevesebb sikere van mint az átlagosoknak..azaz kevesebben mernek szóba állni velük...
Néha kellemetlen, de összességében szerintem jó (vagy hát nem látom be, hogy miért rossz).
Időnként előny, elég csak megnézni, a szép emberek milyen idiótákat képesek magukhoz vonzani, nekem ebből nagyon hamar elegem lenne. Ha csúnya vagy, legalább biztos lehetsz abban, hogy nem azért kedvesek veled mások, mert megszédültek a két szép szemedtől.
Ahol nagyon számítanak a külsőségek, ahol húsként felmérik a kinézeted, ott valóban hátrány, pl. ismerkedés szórakozóhelyen. De bárhol máshol kb. ugyanazok a lehetőségei vannak a csúnyáknak, mint a szépeknek. Szóval nem értem, miért érzik egyesek úgy, hogy ha csúnya vagy, már nem is élvezheted az életet, nem lehetsz sikeres, nem lehetsz vicces, menő, sportos, stb.
Biztos vagyok abban, hogy ha két ember mindenben egyezik, kivétel, hogy az egyik szebb, akkor sok helyzetben őt fogják előnyben részesíteni. De emiatt sem igazán éri hátrány a csúnyát, mert két ember sosem egyforma. Más tulajdonságok sokkal inkább számítanak (kivétel pl. az említett szórakozóhelyi ismerkedés). Még ha valaki a csak a felszínt is nézi, egy megnyerő stílus szerintem sokkal ütősebb.
23/F, és csúnya :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!