Más is csúnyának tartja a pici orrot?
Figyelt kérdés
mindenki azt mondja hogy milyen jó nekem hogy ilyen kis pici orrom van, de nekem annyira nem tetszik.... inkább egy picit nagyobb de formásabb, zavar hogy ilyen kicsi .
ilyen :
és ilyen tetszik:
szerintetek melyik szebb?
ja és NEM úgy akarok kinézni mint a kiszel tünde, csak az orr formája tetszik.
2013. aug. 9. 16:42
1/9 anonim válasza:
nekem rossz a link :// de hidd el senkinek sincs tökéletes orra senki nincs 100%-ig meg elégedve vele! inkább jobb h kicsi mert a nagy sokkal rosszabb én már csak tudom...:,( Nekem olyan selena gomezes
2/9 anonim válasza:
Egyik linken se jön be semmi. Amúgy nekem tetszik a pici orr, talán épp azért, mert az enyém marha nagy krumpli. :(
4/9 anonim válasza:
#1. Selena Gomeznek nincs nagy orra :D Amúgy szerintem sokkal szebb a pici orr. Szebb az arc egy pici orral. Nekem Sara Jessica Parkeres orrom van, csak van rajta még egy pukli vagy mi meg szélesebb is [link]
Na most gondold el..ilyennel élni..utálom :S
5/9 A kérdező kommentje:
2013. aug. 9. 20:29
7/9 anonim válasza:
Az nagyon tökéletes, amilyen neked van!!!! Bárcsak nekem is olyan lenne :)
8/9 anonim válasza:
olyan orr az álmom amilyen neked van...
9/9 anonim válasza:
Nekem olyan van, mint neked, és semmi bajom vele. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!